zeer positief over europart

webshop die goed werkt zoeken bestellen en snelle levering.

Correcte levering zoals beloofd

Bestelling geplaats en onmiddellijk uitgevoerd.

Snelle levering Top

Snel goed en betrouwbaar bedrijf.

Nooit problemen gehad met bestellen en leveren eenmaal een tl buis stuk ontvangen maar na reclamatie en een foto meteen vervangen.

Overzichtelijke website, en onwijs snelle levering!!

Super snelle levering en onderdeel zoals omschreven. Nog nooit teleurgesteld geweest door Europa.

Zo blijven verder doen.top!

snelle juiste levering

Snelle levering.

Prima snelle levering van het bestelde onderdeel. Enige punt wat ik minder vind zijn de in mijn ogen hoge verzendkosten voor kleine onderdelen.

Snelle levering voor een prima prijs!!

Ik had om 21:55u besteld en het was er 2 dagen later vanwege de Corona vertraging van PostNL, anders had ik het al de volgende avond in huis gehad. Dus prima ervaring.

duidelijk hoe iets moet worden geretourneerd en snel

Goed jammer dat ik de porti kosten zelf moet betalen

Goede product en snelle levering.

Jammer

Het onderdeel is nog steeds niet binnen. (..) Jammer dat het niet mogelijk was een subonderdeel te bestellen. Ik moest nu een Kenwood gearboxAT312 bestellen terwijl ik binnen een minuut het defecte tandwiel er uit had verwijderd. Het nieuwe er in zetten had me net zoveel tijd gekost. Ik weet bijna zeker dat het tandwiel in de nieuwe gearbox het weer gaat begeven. Jammer van Kenwood. Het is toch een goed merk. Toch beveel ik u aan. Ik ben netjes geholpen. En dat het niet anders kon, kunt u wellicht niets aan doen?

Snelle service, goede prijs, prettige bediening.

Snelle service, goede prijs, prettige bediening.

Klantvriendelijk

Een prima bedrijf , verwerkt de bestelling snel en correct. Doet wat het beloofd . Ik zal het zeker aanbevelen , een voorbeeld voor veel bedrijven. Ga zo door.

Probleemloos

Vlot en zonder problemen.

vlot

vlotte bestelling en levering

Super, het juiste onderdeel geleverd op de afgesproken tijd

Zeer consistent, zeer tevreden

Precies zo dat het hoort

Ben vaste klant en meestal is het goed geregeld!

kwaliteits product, communicatie belabberd

communicatie rond afleveren kan beter vooral met de winkel waar het artikel afgehaald kan worden. De winkelier neemt de telefoon niet op omdat het te druk is in de winkel, mededeling via een bandje. Even getest, niemand in de winkel; telefoon wordt niet opgenomen, twee maal gedaan met hetzelfde resultaat. Rare toestand in die winkel, allerlei rare kreten rond de Corona uitbraak met affiches op de winkelruit geplakt. Je zal maar bij die man een artikel komen halen en je oma of opa is net via de IC op een heel nare manier aan het eind gekomen....

Redelijk

Geen aardlipje op de verwarmingselement pelgrim oven op de originele zit er wel een op en de element die kocht was origineel volgens europart

Retesnel geleverd

Sneller leveren kan volgens mij niet. 'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis.TOP

Alles zeer duidelijk op de site Snelle verzending en helemaal perfect in orde Ik maak snel weer een bestelling!

Bakje voor de afwasmachine

Makkelijk en duidelijk Had het zo gevonden en was in 1 dag geleverd

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Wij zijn zeer te vrede. Makkelijk product gevonden op de site, prima prijs en kosteloos geleverd in een winkel in buurt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE