Snelle correcte levering

Het goede onderdeel snel geleverd Voor een prikkie de wasmachine weer top in orde

Snelle juiste levering

Supersnelle service, duidelijke webshop

Mijn pakket is de volgende dag al geleverd ondank het corona virus. zeer goed.

duidelijk en geen verrassing

Duidelijke omschrijving van het product ook dat het geschikt is voor het apparaat dat gerepareerd moet worden. jammer dat er geen link aanwezig was hoe het product vervangen moet worden: dan was het compleet geweest.

Eerste kennismaking met Europart vlekkeloos verlopen.

Ondanks de onbeschikbaarheid van mijn bestelde produkt is de procedure vanaf bestelling tot en met levering correkt en in een minimum van tijd verlopen.Persoonlijk zou ik Europart aan iedereen willen aanprijzen.

Goededuidelijke. Website. Iemand gesproken , die het eea uitlegde, wat ik niet begreep. Prima en aardig ook.product meteen ontvangen. Goed verpakt .

Topservice

Supersnelle en correcte levering. Op donderdag 21u00 onderdelen voor mijn kapotte vaatwasser besteld, en de volgende dag al in de bus (in België!). De onderdelen waren ook van hoge kwaliteit. Ik ben dus zeer tevreden.

Snel

Ondanks de heersende drukte de volgende dag geleverd , klasse

De aangeboden parts online zijn perfect.

Ik heb in het verleden sinds 2003 en tot heden altijd onderdelen gekocht voor witgoed via Europart in Brunssum en in Herzogenrath Duitsland ( winkel is gesloten of bestaat niet meer ). Maar ik kan altijd voor onderdelen bij Europart terecht. Prima onderneming, blijf zo door gaan. Top. Groeten, Nico.

Prima. Maar geen tekening of beschrijving

Paste goed. Maar je moet zelf uitzoeken hoe of wat. Verzendkosten te duur. Voor brievenbus post.

Mooie prijs. Goede kwaliteit. Gratis afhalen in de winkel

Mooie prihs. Goede jwaliteit. Gratis afhalen in de winkel

Het gevraagde artikel voldoet aan de omschrijving; keurig verpakt en snel geleverd via bezorgdienst naar keuze.

jammer

In eerste instantie was ik blij verrast dat het onderdeel bij Europat nog leverbaar was, afhandeling en snelle levering was zeer goed, verpakking was overdreven groot het onderdeel had gemakkelijk in een kleine watteerde envelop verstuurd kunnen worden ( minder kosten voor de koper) toen ik het onderdeel uitgepakt had, ontbraken er onderdelen, het leek erop dat het plastic zakje al geopend was en de ontbrekende onderdelen (veer en bevestigingspen) eruit waren gehaald. Jammer, ik heb het wel op kunnen lossen. Ondanks het gemis zal ik als ik weer onderdelen nodig heb weer bij Europad gaan shoppen.

vlotte levering, veel service

Moest een deur voor een oude koelkast hebben. Europart kon m leveren, voor een redelijke prijs en binnen een paar dagen.

makkelijk bestellen, snelle levering wasmachine onderdeel.

Net na 22:00 besteld maar de volgende dag gewoon bezorgd.

TOP! Snelle bezorging.

Teleurstellend

Ik had een polstasje besteld maar kreeg een te grote maat. Gedoe want ik moet het nog terugsturen en afwachten of ik nu een tasje met de goede afmetingen krijg.

De bestelling en levering was top! de bestelde goederen waren beschadigd

Terwijl de bestelling via de site en de levering de volgende dag reeds! vlekkeloos verliep was ik zeer blij, tot bij het uitpakken ik vast stelde dat de deurschaal die ik bestelde beschadigd was, de bevestiging was gebarsten. Ik betwijfel sterk dat dit het resultaat was van de verzending daar dit zeer goed ingepakt was en geen beschadiging aan de verpakking op te merken viel.

Artikel snel gevonden en snel geleverd.

Website is duidelijk en artikelen zijn simpel te vinden.

Snelle en correcte levering

De bestelling arriveerde zelf binnen de beloofde termijn van 6 werkdagen. Met 3 dagen alles in huis!

Snelle levering, prima product

Snel geleverd, redelijke prijs

Snel geleverd. Prettige website.

Goede omschrijving van de producten op de website. Gebruiksvriendelijk. Snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE