Overzichtelijk en snel

Hadden precies het benodigde onderdeel. Eenvoudig te bestellen en een dag eerder in huis dan verwacht!

Europart doet wat het belooft !

Ongelooflijk snelle en correcte uitvoering van onze bestelling.

Prima geregeld alles volgens afspraak.

Goede prijs/kwaliteit

Na mijn bestelling kreeg ik netjes een mailtje dat het niet op voorraad was en dat wanneer ik het elders wel eerder kon ontvangen ze het geld terug zouden storten. Heb ik niet gedaan, gewoon ff geduld en netjes verpakt ontvangen.

Netjes verzorgd. Telefonisch goede informatie gekregen. Verzending goed verzorgd.

Snelle, correcte afhandeling !

Snelle, correcte afhandeling van de bestelling !

Snel en goed

Op zondag een bestelling gedaan in volle corona crisis. Maandag geleverd. Nog niet meegemaakt bij andere leveranciers

Perfecte service

Glasplaat besteld voor magnetron. Deze kwam kapot aan (transportschade). Dezelfde dag nog reactie dat een nieuwe werd opgestuurd, zonder gedoe. En deze heb ik inmiddels ontvangen. Dit noem ik nou perfecte service, bedankt!

Snelle levering en kwaliteit materiaal

Snel en goed en professioneel! Originele onderdelen en goeie kwaliteit alternatieven. Top !

Eenvoudig te bestellen, snel thuis bezorgd

Ik had een onderdeel nodig voor mijn koelkast. Deze was snel gevonden en het bestelproces verliep erg eenvoudig. Het artikel was snel verzonden en erg goed verpakt.

Bestelling zeer vlot en netjes afgeleverd

Ruime keuze Makkelijk te bestellen

Alles goed

Snel geregeld en snel geleverd. Fijn!

Snel geleverd.

Positief

Supersnelle levering

Zeer snelle levering ,besteld op zondag 3 mei en geleverd op Maandag 4 mei . Onderdeel past perfect .

keurig op tijd geleverd in een prima verpakking .

Na de bestelling te hebben geplaatst,gelijk een mail dat het ontvangen was en ze er mee aan de slag gingen daarna was de levering op de afgesproken tijd binnen.

Snelle en goede service

Was ok en zeer snel geleverd

Was ok

Vlotte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling

perfect

perfecte en snelste afwerking/bezorging

Prima geregeld

Goed en snel geregeld. Keurige afwikkeling. Heel tevreden.

Zeer snelle en correcte service

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, waarschijnlijk vanwege een fout met de koeriersdienst. Europarts reageerde onmiddellijk en stuurde de bestelling opnieuw en het kwam de volgende dag. Toen kreeg ik ook de originele bestelling en wilde ik die betalen, maar Europarts gaf hem gratis als compensatie voor het wachten - ook al was het niet hun schuld. Dit overtrof alle verwachtingen die ik had. Geweldige klantdienst!

Ik heb de deurgreep voor mijn wasmachine besteld en hij was 2 dagen later in huis via DHL ook op het juiste tijdstip . Ik had hem niet voor 22:00 uur besteld anders was hij de andere dag nog gekomen . Alles ging zeer gemakkelijk met het bestellen ook handig dat je het type nr van de wasmachine kan invullen dat je zeker weet dat je de goede hebt .

Heel goed en snel 10 op 10

Juiste onderdeel gevonden en volgende dag in huis !

Snelle levering en perfect onderdeel

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE