Snelle en correcte service, een immens assortiment !

de plek waar je via een goede interne zoekmachine allerlei noodzakelijke onderdelen snel en correct (!) kan terugvinden, met een snelle levering. Een aanrader !

Heerlijk dat dit bestaat

Frontpaneel van diepvrieslade was al een tijdje kapot. Heel irritant. Tot ik ontdekte dat dit paneeltje los verkrijgbaar was. Heel goed, duurzaam, goed voor mijn portemonnee. Voor €15,- kan ik weer jaren met mijn diepvriezer vooruit

service van Europart is prima

Het zoeken op de site naar het juiste onderdeel kostte me even wat moeite. Dat ligt waarschijnlijk aan mij want ik doe dat niet vaak. Het was mij wat onduidelijk welk nummer van het onderdeel op de site correspondeert met de artikelnummer van de koelkast. Aangezien een van deze nummers geheel overeen kwam en de lade optisch lijkt op het kapotte onderdeel heb ik het besteld en het past als gegoten.

Perfect, leveren zoals website aangeeft. Top, bedankt

zonder probleem = OK

Vlugge levering , goed verpakt . TOP

Duidelijke uitleg bij producten/onderdelen. Gemakkelijk te bestellen. Uitstekende communicatie. Het enige puntje is dat er maar 1 afhaalpunt (Oisterwijk) in de buurt is.

Prima geweldig

Goede keus zeer goed assortiment en levering prima communicatie prima

Duidelijke site..snelle levering

Het onderdeel wat ik nodig had was goed op te zoeken en snel besteld. Donderdag S avonds besteld, zaterdag in huis (ondanks Corona)

Stipte en correcte levering

Stipte en correcte levering

Hele snelle/goede service!

Wasmachine onderdeel besteld en de volgende dag zoals beloofd netjes al in huis!! Ondanks de hele corona situatie hele goede en snelle service!

Snel en makkelijk

Makkelijke site, snelle afhandeling en product in goede staat snel binnen. Prima

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

snel

makkelijke website, duidelijk en snel geleverd

snel en correct

Artikel de volgende dag in huis. Stuk goedkoper dan in de winkel.

Snelle en correcte levering tegen schappelijke prijs

Het was een vraag of alles goed zou komen, maar prima. Ben dik tevreden.

Super goede service

Lade van Koel/vries combi stuk, na een foto van het plaatje van de koelkast gemaild aan u precies de juiste ontvangen binnen 24 uur prima service!

Super snel en perfect materiaal!

Alles naar wens verlopen, snellere levering dan voordien zelf in Corona tijden!

Altijd goede ervaringen gehad met Europart

Altijd op zoek naar een oplossing, krijgt ook altijd antwoord dat ging over mijn laatste aankoop. Maar vroeger ookal toen ik zelf nog in Arnhem woonde, kwam ik daar ook af en toe voor onderdelen. Goede service ik hoop dat ie nog lang blijft bestaan ook tijdens deze moeilijke tijd nu. Het scheelt een hoop geld als je geen nieuw apparaat hoeft te kopen, maar gewoon de onderdelen kunt vervangen.

Super service

Ik heb voor mijn wasmachine een paar nieuwe koolborstels gekocht bij europart. Deze waren alleen van de verkeerde maat. Dit was geen probleem voor europart. Ik kon nieuwe bestellen en de oude retour sturen. Maar de dame aan de telefoon zij ook dat ik deze in de buurt ook wel kon krijgen. Ze heeft toen voor mij de juiste leverancier opgezocht en tijdens het opzoeken ook nog het retour formulier naar mij gemaild. Dit is van een service waar ik u tegen zeg. Mocht ik ooit nog onderdelen nodig hebben...

Juiste originele onderdelen voor een 25 jaar oude kookplaat

correcte levering TOP

Zeer snel, wordt goed geïnformeerd over status.

Zeer snel, wordt goed geïnformeerd over status.

Onderdeel

Had een onderdeel wasmachine nodig en besteld. Wat een service!! Snel geleverd toppie!!!

handige website, precies het goede onderdeel en snel geleverd

Via de websinkel kon ik er goed achterkomen of het nieuwe onderdeel wel zou passen. De levering was supersnel, we hoeven niet meer af te wassen!

Precies zoals ze beloven..

zoals beschreven ze doen wat ze beloven. Zou eigenlijk niks bijzonder hoeven te zijn. Was het niet dat er met andere bedrijven nog al wat mis kan gaan.. bedankt ga zo door en u staat in mijn favorieten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE