Ik kon mijn onderdeel zeer makkelijk vinden en bestellen. De volgende dag was het onderdeel al in huis. Heel fijn.

snel en correct

Binnen een werkdag na mijn bestelling had ik het juiste onderdeel in huis.

Makkelijk zoeken your en heel groot assortiment

Eenvoudige zoeken en bestellen, snelle levering. Originele onderdelen. Ook handig: afhaken in een fysieke winkel

Snelle levering super

Gewoon goed!!

Originele goede onderdelen. Snelle levering en ook in de winkel zeer behulpzaam en vakkundig personeel.

Vlot en accuraat.

Helaas wordt bij deze enquête verplicht mijn persoonsgegevens gevraagd terwijl die reeds bij Europart bekend zijn. Dit betekent dat mijn persoonlijke gegevens beschikbaar gesteld worden aan een bedrijf als Kiyoh waar ik niets mee te maken heb. Het is ook niet nodig voor deze enquête. Europart zou zich hier niet voor dienen te lenen. Vooal omdat bedrijven als Kiyoh vaak op illegale wijze data verwerven en verhandelen. Stop hiermee Europart! PS mijn personalia zijn gefingeerd. Mijn ip-adres heb ik (tijdelijk) aangepast.

De juiste onderdelen voor redelijk prijs

Snel geleverd na mijn bestelling en de onderdelen paste prima

Nette afwikkeling retouren

Heb alle gegevens aangereikt en toch verkeerd product ontvangen. Dat moet beter. Het te ontvangen bedrag is heel snel teruggestort. Advies: neem de de retour verankering voor jullie rekening. Dat kostte mij € 7.25

Gezien de coronacrisis toch levering dag na de bestelling. Puik werk.

Zal aanbevelen aan buren en vrienden.

Duidelijke sajt en razend snelle levering

Fornuis scharnier ‘s avonds stuk. Nieuwe scharnier besteld en volgende dag was geleverd.

Bij veel bedrijven duurt het leveren 2 tot 4 dagen maar bij Europart had ik de volgende dag mijn artikel al in huis. Top!

Geweldig bedrijf

Vakkundige medewerkers die je bij staan met een goed advies.

Bestelde onderdeel zeer snel gelevered

Droger riem was op voorraad kon hem al de volgende dag ophalen. Zeker een aanraader

Het juiste onderdeel snel geleverd

Er was een onderdeel stuk van onze vaatwasser. Door het typenummer in te voeren kwam ik gelijk bij het juiste onderdeel. Snel geleverd en past perfect. Echt heel blij mee!

zoals beloofd! Dus zeer tevreden.

Dinsdagavond besteld Woensdagnamiddag geleverd, en dat in coronatijden

De juiste spullen en zonder problemen.

Binnen 1 dag wat ik moest hebben voor onze stofzuiger omdat het aanbod een beetje overweldigend is. Besteld en de volgende dag bezorgd. De spullen paste allemaal precies.

Zoals altijd uitstekend

Kennis van zaken Vlotte service Goede prijs

¡Muy bien!

Onderdelen besteld vanuit Spanje en vlot en goed geleverd

snelle levering en een uitstekend product

ik was blij verrast dat ik de reparatie zo snel een vervolg kon geven en succesvol kon afronden

Ruim assortiment

- ruim assortiment - goed prijs - zondag besteld, maandag in huis - helaas niet bij elk product productfoto’s om te co troleren of je wel het juiste product besteld.

Uitstekend.

Snelle levering en een goed product voor een redelijke prijs.

Geweldig. Snel en professioneel.

Zondag besteld, maandag geleverd. Origineel dyson onderdeel.

Goed product maar niet lang houdbaar

De machine ontvetter klontert al vrij snel (na 2-3 maanden) in de originele verpakking (ref eerdere aankopen). Ik gebruik hem sowieso maar heb geen idee of dit de product kwaliteit negatief beinvloedt.

Snel en netjes geleverd

Alles snel afgehandeld en verstuurd, prima!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE