Prima service en snelle levering

Snel in huis

Kapotte wasmachine snel gerepareerd met het onderdeel. Even voor de zekerheid contact opgenomen om te checken of we het juiste onderdeel op het oog hadden. Tegen een mooie prijs besteld en de volgende dag al in huis.

Prima assortiment, zeer goede service!

Ik vond direct wat ik nodig had. Keuze uit origineel onderdeel of een vergelijkbaar, vervangend exemplaar. Gezien prijsverschil gekozen voor het vervangend model. Service zeer goed: 's avonds besteld, de volgende dag in huis! Kwaliteit van het product perfect: wasmachine kan weer jaren mee! Europart: dank voor de goede service!

Doen wat ze beloven.

Snel geregeld en verstuurd. Bij dit bedrijf gaat het wel goed.

Omwille van de Corona crisi toch nog een vlotte en correcte levering, waarvoor dank.

top, snelle levering!

top, snelle levering!

De juiste scharnieren snel besteld

Een monteer instructie zou het allemaal nog gelikter maken

Goed en snel

Je doet je bestelling, krijg snel een bericht dat die wordt klaar gemaakt en volgende dag is het binnen en werkt je apparaat weer, of nu in mijn geval zitten de ventilatieroosters er al in. Prima, ga zo door.

Zeer snelle levering van het gevraagde product.

Toegankelijke website.

Vlotte bestelling, goede opvolging, snelle levering

Goede opvolging, snelle levering ondanks Corona-maatregelen van koolborstel in houder, wij zijn heel tevreden.

Goede snelle service.

Het bestelde onderdeel de volgende dag binnen. Net en heel accuraat, dus super service.

Vervangend exemplaar snel en zonder morren.

Het koolstoffilter voor mijn afzuigkap werd met een defect bezorgd. Ik stuurde één mailtje met foto en kreeg direct kosteloos een nieuwe.

snel geleverd maar 8 euro voor een wieltje is wel duur

makkelijk met het nummer een onderdeel voor de afwasmachine. €8,42 vind ik wel duur voor twee stukjes plastic. Verzendkosten begrijp ik. We leveren niet allemaal vanuit China. Snel geleverd. De volgende dag was het er al. Keurig verpakt.

Snelle en correcte service

Perfect, makkelijk juiste stukken online gevonden, besteld, dagje later al geleverd... Koffiemachine werkt terug als nieuw!

Snelle service en niet duur!

Snelle levering, goede prijs, correct artikel.

Deurtje diepvries kapot. Donderdagavond besteld zaterdag geleverd. Dit aan een correcte prijs en het was een origineel onderdeel.

Goede zoekfunctie, goede communicatie en de snel geleverd.

Zeer snelle, en correcte levering

De onderdelen zijn correct volgens de omschrijving en passen perfect in het toestel. Hierdoor werkt het weer als nieuw. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Perfect!

Prima communicatie en prima levering

Prima ervaring

prima snel geleverd.

de volgende werkdag geleverd goed tijdspad (2 uren) aangegeven

Snel en probleemloos.

Was een kwestie van een paar klikken met de muis en een dag later was de bestelling binnen. Prima!

Goede service. Snelle levering.

Prima product en snelle levering.

groot assortiment aan onderdelen en duidelijke specificaties

Ik had het vermoeden dat het slecht functioneren van onze vaatwasser veroorzaakt werd door een defecte waterverdeler. Bij Europart had ik het onderdeel snel gevonden, het is erg fijn dat je op de website kunt controleren of het onderdeel past bij het typenummer van jouw apparaat. Onderdeel werd snel en zoals afgesproken geleverd. Daarbij zat een duidelijke instructie om het onderdeel te vervangen, daar was ik positief door verrast. Vaatwasser werkt nu weer als nieuw tegen beperkte kosten.

Het product is geleverd door een vriendelijke nette man.

Zeer snelle en correcte afhandeling

Bestelde artikel snel in huis. Goed verpakt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE