Perfecte levering dag na bestelling, en dit tijdens de Corona tijden. Product was dringend, (kantgrasmaaier in panne) en niet te vinden online in België. Zeer interessante prijzen Originele producten van B&D zoals op de website aangegeven. Ook een dikke pluim voor Postnl, die de huidige regels van afstand respecteerde, handschoenen en wachten in de camionette.

Correcte en snelle afhandeling

Het juiste onderdeel voor mijn wasmachine. Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Top !!!

Supersnelle en adequate service

Het juiste product voor een prima prijs en supersnel af te halen. Zoals online service hoort maar niet altijd gewoon is. Europart staat in mijn favorieten.

goed gegaan prima

Op tijd en simpel te bestellen

Gebrekkige communicatie

Eigenlijk gaat alles naar behoren ( de bestelprocedure op de website kan wel iets gebruikersvriendelijker) maar nadat ik een mail heb gekregen dat het verstuurd is naar de plek waar ik het op kan halen, is het stil. Ik krijg dus niet het beloofde mailtje dat ik het op kan halen. Zeker in deze tijden vermijd ik onnodige tripjes. Dit is dus niet mooi, vind ik.

Snelle levering, retour sturen voor eigen rekening

Verkeerde onderdeel besteld, dus retour. Ben niet gewend om de verzendkosten zelf te moeten betalen. Hou hier rekening mee. Levering was erg snel: de volgende dag.

Weer perfect geleverd zoals de vorige keer

Heb nog geen problemen gekend met dit bedrijf, dit is mijn tweede bestelling en weer tip top in orde

Juiste stuk, snel geleverd, correcte prijs...

Ik was heel blij om van mijn oude droger nog het originele reserveonderdeel zo snel in huis te hebben.

Goed en snelle levering

Mijn ervaring is iedere keer weer goed en ben tevreden

Heel snel geleverd, fijn dat dergelijke onderdelen te bestellen zijn

Latissima werkt weer als vanouds en dit onderdeel bespaart me het aanschaffen van een nieuw nespresso apparaat. Adviseer klanten om ook een koffie uitloop mee te bestellen. Kosten zijn te overzien en het scheelt veel werk omdat de oude uitloop slecht los te krijgen is. Link naar youtube instructie zou ook handig zijn..

goede informatie en artikel snel geleverd

Snel geleverd en vakkundig verpakt Weten precies waar ze mee bezig zijn en zijn prijsgunstig. Mijn droger werkt weer als vanouds.

Perfecte service !

Bij het defect raken van mijn wasmachine had ik de keuze uit 3 zaken : ofwel een nieuwe kopen , ofwel een technieker laten komen ofwel zelf repareren . De machine is juist 5 jaar oud , een herstelling door technieker zou €200 kosten dus opteerde ik voor de zelf herstellen optie . Hierbij werd ik vakkundig geholpen door Europart die mij snel en eenvoudig het benodigde onderdeel thuis bezorgde . Voor €28 heb ik terug een perfect werkende machine dank zij europart

Totaat tevreden!

Het originele onderdeel was slechts 50 ct duurder dan het alternatief. Dus mijn koelkast is nu weer helemaal compleet en origineel. Bedankt!

Sublieme ervaring

Wiel voor stofzuiger was defect, snel op site gevonden en besteld, dag later al thuis ontvangen. En.... gelukkig een klein onderdeel in een klein doosje verstuurd, soms krijg je kleine dingen in mega dozen maar Europart doet dat heel goed.

Perfecte service

Koelkast la bestemd, was onderweg een klein stukje afgebroken meteen een nieuwe opgestuurd.👍 top

Ondanks Corona crisis toch zeer snel geleverd

Binnen 1 dag het product in huis

Ondanks bestelling in corona-tijdperk, snelle levering!

Snelle en correcte afhandeling

Duidelijke site met goed filter.

Op basis van je eigen product kan je makkelijk achterhalen welke onderdelen beschikbaar zijn. Daarna loopt de levering zoals men nu kan verwachten: vandaag besteld de volgende dag binnen (muv Corona-vertraging).

Goede site en snelle levering

Super en ongelooflijk vlug

En avonds rond 21u besteld de dag nadien om 14u geleverd waarvoor dank. Wij zijn super tevreden

In de avond besteld andere dag al binnen

Precies wat ik zocht!

Op zoek naar een bestekbakje voor mijn Bauknecht afwasmachine ben ik bij Europart terecht gekomen. Ze hebben een duidelijke site met makkelijk bestelproces. De prijs voor het onderdeel was op veel andere sites duurder. En tot slot was het ook nog snel geleverd. Prima bedrijf

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE