Goede ervaring, snelle levering.

Goed en snel

De voorstelling van zaken wordt volledig waargemaakt.

Goede service ,duidelijk en snel.

Zeer snel en correcte levering. Dank

Perfecte snelle service

Top winkel!

Vrijdagavond om 21.45 onderdeel besteld en zaterdagmiddag om 14.00 binnen! Zeer goede en snelle service. Onderdeel netjes verpakt, en te volgen met mailtjes van DHL.

Uitstekende service

Alle onderdelen voor mijn 12 jaar oude droogmachine meteen gevonden in de webshop. Besteld op vrijdag, de dag erna geleverd in Belgie! Zelfs BPost slaagt er niet in om zo snel te leveren... Onderdelen passen perfect. Droogmachine weer als nieuw :-)

je vind er bijna alle onderdelen

snelle levering , goede omschrijving van de onderdelen, netjes en stevig verpakt

snel en correct

Snel en zonder problemen

Ik ben zeer tevreden met deze vlotte bediening ; en met de snelheid van levering ! Bedankt

Prima service die net een stapje verder gaat.

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn hogedrukreiniger. Ik werd prima geholpen en er werd goed meegedacht en gezocht. Het onderdeel werd gevonden en ik had het eerder dan verwacht in huis!

Goede service en uitstekend geholpen.

Ik had een nieuwe slang nodig voor mijn Karcher. Even met Europarts Apeldoorn gebeld, en daar werd ik uitstekend geholpen. Ik had hem de andere dag al ik huis. Super service!

Snelle correcte levering

De volgende dag werden de producten al geleverd. Ik ga bij Europart zeker weer bestellen in het vervolg

Geweldige service

Ik wist niet direct wat ik moest bestellen, maar door de foto's kreeg ik direct het juiste advies. Twee dagen later kan ik mijn stofzuiger opnieuw gebruiken. Dikke merci!

Goede website

Heb nog niets gehoord dat ik het kan af halen in de winkel

Dit is tot nu toe mijn ervaring, er is hoop op verbetering.

Goede en snelle service

Vind het jammer dat je bij retourneren zelf op de kosten moet draaien. Overal waar ik bestel krijg ik een retour formulier erbij of moet hem downloaden. Zonder dat het eigen koste kost

Reserve onderdelen kunnen krijgen is altijd fijn

Wederom heeft de europart mij weer kunnen helpen aan de reserve onderdelen voor mijn fornuis en staafmixer. Altijd fijn dat je de leeftijd van een apparaat kunt verlengen met het vervangen van kleine onderdelen.

Ik zal zeker weer eens wat bestellen bij jullie

S,avonds besteld, de volgende dag in huis, nette factuur overzicht

Duidelijke site, snelle levering, goed product

Ik had nieuwe schokbrekers nodig voor mijn Miele wasmachine. Kon ze gemakkelijk vinden, goede productinformatie, geleverd volgens afspraak.

Een bedrijf waar je van op aan kunt.

Voor mijn (oude) stofzuiger had ik stofzakken nodig. Bij Europart vond ik deze direct. Het bestellen was eenvoudig en de levering was snel.

Perfect en super snel geleverd , zeker in deze tijd

Juiste onderdeel snel geleverd

Het was erg makkelijk de juiste koolborstels voor mijn wasmachine te vinden in de webshop aan de hand van het typenummer van mijn machine. De volgende dag werden ze aan huis geleverd.

gewoon goed

Makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd, ook in deze hectische tijd, top.

Snelle levering en perfecte service

Snelle levering, perfect service en snelle afhandeling!

Efficiënt, snel en goed geprijsd.

Op de site de onderdelen vinden gaat prima en de afhandeling helemaal goed.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE