Snel en keurig geleverd.

Snel en keurig geleverd.

Het hele aankoopproces verliep vlekkeloos.

Europart is een bedrijf dat het hele aankoopproces goed op orde heeft. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Al met al een prettige ervaring voor mij als klant.

Bestel gemak

Groot aantal onderdelen zijn zeer gemakkelijk en goedkoop snel te verkrijgen. Als je ze in de winkel laat afleveren geen verzendkosten.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product.

top

Snelle en goede service en levering

Voldeed volledig aan verwachting

Ffffggkkkhn

Snel en correct

In de avond een artikel besteld, de dag later al in huis!

Aantal artikelen besteld voor een gunstige prijs. Zoals vermeld op de site, binnen 1 dag ontvangen!! Alles compleet en goed verpakt. Ga zo door! Ondanks de coronacrisis ook een compliment voor PostNL!

Snelle beantwoording en verzending

Super.

Het onderdeel paste perfect

Ik dacht dat ik een pistoolgreep aan zou krijgen zonder een luchtklep, waarmee ik bedoel dat de pistoolgreep volledig dicht zou zijn zoals op de foto waar te nemen was. Maar ik kreeg letterlijk een pistoolgreep zonder de luchtklep.. Dus met een luchtgat in zonder het schuifje voor de lucht te regelen. Gelukkig kon ik dat schuifje nog van de vorige afhalen, en kan ik weer stofzuigen.

gewoon goed en snel geleverd

nvt

Efficient

Goeie zoekfunctie

Uitzonderlijke service.

Uiterst snelle levering in deze bizarre corona-tijden. Product voldoet 100% aan de verwachtingen.

Zeer snel en compleet.

Prima service. Zeer betrouwbaar.

Bestel vaker via Europart. Overzichtelijke webshop, goede service en snelle levering. Verder vind ik dit een zeer betrouwbare webshop.

Zelfs in crisis tijd (Covid-19 quarantaine) een vlekkeloze behandeling

Zelfs in crisis tijd (Covid-19 quarantaine) een vlekkeloze behandeling

Niets op aan te merken.

het onderdeel wat ik nodig had voor het type vaatwasmachine had ik binnen 24 uur binnen. Een hele correcte behandeling en lekker snel. Scheelde mij in ieder geval het met de hand afwassen.

Bestelling uitgevoerd zoals verwacht.

Goed.

Accuraat en snel

Veel onderdelen zijn niet herkenbaar of te herleiden, dus zoeken is lastig. Als je echter een mail stuurt met een foto wat er ontbreekt, krijg je best snel reactie. Levertijd was 14-21 dagen maar de uiteindelijke levertijd was sneller. Al met al een fijne ervaring en de juiste artikelen ontvangen.

Volwassen winkel

Goede site, waanzinnig groot assortiment voor een goede prijs en snelle levering... Wat wil je nog meer!

Goed en snel

de onderdelen waren makkelijk te vinden middels het typenummer van mijn koelkast. De volgende dag in huis. Prima zo!

Zeer snelle levering

S middags besteld.en de volgende dag binnen.ondanks de situatie van nu. Supper!

ben ik dankbaar

da is mooi servies