Niet lang wachten achter levering

Heel tevreden

Vlotte levering goed assortiment goede communicatie!

Prima service!

Goede service en snelle levering

Telefonisch advies gevraagd en toen kon ik de juiste keuze maken

Makkelijke site, snel geleverd.

Op de site is goed een keuze te maken in kwaliteit van onderdelen. Het onder deel is prima en snel geleverd.

Gewoon top

Snelle en correcte offerte gekregen, bestelling gedaan en binnen de 24 h geleverd!! TOP

Super webshop

Vriendelijk, goede uitleg en snel!

Snelle levering!

Prima onderdelen, snelle levering.

duidelijke website, perfecte communicatie en levering

duidelijke website, perfecte communicatie en levering

Snelle levering en goede artikelen. Zeer tevreden

Meedenken en snel leveren

Fantastisch geholpen door Europart. Paar keer gemaild om precies de juiste onderdelen te vinden voor een Pelgrim ijskast. Snel geleverd.

Het zeepbakje van de afwasmachine was al een tijdje kapot en ik kon het juiste type niet vinden op internet. Tot de aanvraag bij jullie. Geweldig. Snel antwoord gekregen dat het juiste onderdeel beschikbaar is. Dezelfde dag besteld, de volgende dag in huis en direct geïnstalleerd. De afwasmachine is weer 100 %. Top!

Zeer snelle levering,omdat ik het na 22.00 uur had besteld,zou het niet de volgende dag al bezorgd worden,maar het was er wel al de volgende dag! Top service !!

Goede snelle service

Snelle service, ik kon het t juiste product niet vinden bij een verouderde oven. Binnen 5minuten reactie na het formulier ingevuld te hebben. En binnen 10dgn het juiste product (speciaal besteld) in huis!

Snel, vakkundig.

Dit vind ik nu weer jammer, dat ik een uitgebreid verslag moet geven! Ben heel tevreden....

Perfecte ervaring. Niets kan beter.

Perfecte ervaring. Originele wisselstukken van een Miele vaatwas apparaat binnen de kortste keren geleverd in deze Corona tijden. Goede verpakking . Motor hersteld met nieuwe onderdelen voor 75 Euro ipv een nieuwe motor van om en bij de 450 Euro. Wat een besparing. Een aanrader.

Zeer tevreden. 👍😃

Vanaf de betaling, meerdere mails ontvangen over het verdere verloop van mijn bestelling. Originele onderdelen en een snelle levering zoals beloofd. 👍👍👍

Nog geen ervaring

Artikel besteld op Dinsdagmorgen 08:00 en tot op heden (zondag) nog niets ontvangen. Wel al 3 mails gekregen van Post NL dat de levering vertraagd was ... Telkens wordt er aangekondigd dat het voor de volgende dag is. Vrijdag dus een mail gekregen dat het voor maandag zal zijn ... Ben benieuwd

Jammer

Het onderdeel pastte niet. Terwijl ik hetzelfde onderdeel een paar maanden geleden bestelde en toen pastte het wel. Ik zou graag een nieuwe ontvangen.

Te duur en verzendkosten.

Nadat ik bestelling binnen had, heb ik via de barcode op de doos het product opgezocht. Toen bleek dat ik het elders voor bijna €10 goedkoper kon krijgen. Dit kwam ook omdat de andere partij geen verzendkosten rekende boven de €25. Geen hoge score dus ivm prijs.

zeer slecht niet kosteloos kunnen retouneren

de stofzuiger mond paste niet op mijn miele stofzuiger terwijl in advertentie stond dat die geschikt was voor miele. bij retour zenden moet je zelf retour kosten betalen. dus dan zou je naast verzend kosten ook retour kosten kwijt zijn wat meer is dan heel die stofzuiger mond kost. zeer slechte service

Stipte levering

Correcte afhandeling

Duidelijke webshop en goed product aanbod.

Mijn ervaring was een vlotte en makkelijke ervaring. Ik had meteen de producten die ik zocht en kreeg ze binnen de 4 werk dagen geleverd. Wat misschien iets beter kan, maar ik weet niet of dat gewoon een vertraging was, is de automatische mailing met bevestiging van bestelling en betaling. Voor de rest was ik erg tevreden met de werking.

Lekker vlotte site en snelle verzending.

Het was weer zoals altijd grandiooos

goede service

Ik zocht 2 kleppen voor mijn vriezer van Whirlpool. Het was even zoeken op de site, maar gevonden. De aanduidingen op de site, samen met de meerdere foto's van het product, maakten dat ik ze kon bestellen. Ik heb gekozen voor afhalen en kreeg netjes ene mail wanneer ze klaarlagen. Bij de winkel werd ik netjes en snel geholpen en kon ik mijn vriesvakjes weer afsluiten.

snel

Snel bezorgd binnen 1 dag