Vlot geregeld zowel de site als de bestelling

Fantastische service

Ik bestelde via Internet net voor 22.00 uur en kreeg het gevraagde onderdeel een dag later binnen de gestelde tijd.

Universele telescoopbuis

Is voordeliger en lichter dan de merk telescoopbuis en het past goed. Het lijkt zelfs alsof de zuigkracht van de stofzuiger erop verbeterd. Ik ben ook dat het zo snel geleverd kon worden.

Correct en snel

Heldere website. Makkelijk te bestellen en snelle levering

snel gevonden en snelle levering

eenvoudig product gevonden op de website, besteld en laten leven bij de winkel, volgende dag al binnen

Een goede ervaring

Dit was mijn eerste bestelling bij Europart en ik ben erg tevreden. Het was de volgende dag al in huis en de startknop van de wasmachine werkt weer.

uitstekend

Mijn artikel kwam op tijd en was goed ingepakt

snelle afhandeling, zeer tevreden

besteld, niet op voorraad, maar niet te lang hoeven te wachten, werd goed op de hoogte gehouden wat het verloop van de bestelling was, ben zeer tevreden

Een dikke 10!

mailtje met bestelling bevestigingsmail terug volgende dag in huis

Vlot en correct

Goed assortiment vlotte afhandeling

gemakkelijke en duidelijke site

Bestelling wordt goed begeleid door mails waardoor je goed op de hoogte blijft en weet wanneer de bezorging plaats vindt, prima.

snel geleverd

het goede product

Scherpe prijzen. Vandaag besteld en daags nadien geleverd. Wat moet het nog meer zijn .

Erg klantvriendelijk

Ik heb een grilplaat besteld. Mijn bestelling is correct en in goede orde ontavangen.

goed advies, snelle levering

goed advies, snelle levering

Product goed verpakt , snel levering.

Ik meerdere keren bij het bedrijf besteld, altijd goed geholpen.

Snel het juiste onderdeel gevonden.

Toch even puzzelen voordat je het juiste handvat voor je koelkast vindt. Dus ff gebeld en binnen een minuut waren we eruit. Meteen twee stuks gekocht, want het oog wil ook wat. Wel prijzig, ik ging voor een origineel Liebherr-handvat. Overigens top koelkast, snort al 19 jaar probleemloos. Europart staat onder m’n favoos!

Snel geleverd .alleen niet het juiste artikel

Erg dure aangelegenheid geweest met kosten versturen en retourzenden

Snel en correct

Koelkast onderdeel eenvoudig kunnen vinden, bestellen en snel in huis!

Snel, praktisch en gebruiksvriendelijk

De optie om bij de lokale onderdelen winkel de bestelling op te halen scheelt verzendkosten en is beter voor het milieu.

Snel binnen

Prima communicatie en product sneller binnen dan verwacht.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

prima levering

na lang zoeken vond ik eindelijk de juiste klep voor mijn diepvrieskast. snel en makkelijk kunnen bestellen en een snelle levering was het gevolg. ik heb echter 1 min puntje: voor iemand die geen verstand heeft van de montage is het makkelijker om er een korte beschrijving bij te voegen. ik heb even moeten zoeken om te ontdekken hoe ik de klep moest plaatsen en dat zou makkelijker geweest zijn als er een korte beschrijving bij had gezeten.

Snelle levering precies zoals afgesproken en goed kwaliteit . Prijs was vergeleken met andere aan de hoge kant maar materiaal voelt steviger aan . Nu kijken of wij dit weer jaren kunnen gebruiken

Zeer snelle levering, goede stevige verpakking, en dankzij de duidelijke informatie op een overzichtelijke website direct het juiste onderdeel gevonden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE