Zeer snelle levering, goede stevige verpakking, en dankzij de duidelijke informatie op een overzichtelijke website direct het juiste onderdeel gevonden.

Zeer snelle service

Snel bij post nl

Snel en goed

Binnen 24 uur de juiste onderdelen in huis

makelijk

snel gevonden en besteld

Geweldige zaak

Na lang zoeken en bestellen weer terug moeten sturen. ben ik bij eurokart na lang zoeken terecht gekomen. Het model en nummer doorgegeven. En daar zag ik tot mijn verbazing het produkt wat ik zocht. Dus de zoektocht na 2 maanden geslaagd bij EUROKART. GR. Ricky.

de dag ervoor het onderdeel besteld. Volgende dag binnen.

Ik vind het een goede site en snelle verwerking

Netjes en duidelijk geregeld

Prima website en duidelijke te bestellen

Duidelijke site, goede communicatie, snelle levering en transparante retour policy. Professionele en klantvriendelijke organisatie.

Snelle en goede service.

Ik bestelde op dinsdag een onderdeel voor mijn koelkast en de volgende dag werd het netjes thuisbezorgd. Snel en goed.

Snel gevonden snel geleverd prima!!

Goede website snel kunnen vinden en snelle levering wij weten waar we voortaan terecht moeten voor onderdelen

Goede website en snelle levering.

Makkelijk te gebruiken website en levering van de goederen is goed. Zeker een aanrader. Mvg, E.Bouwer.

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Heldere site, goede prijs/kwaliteit en nette snelle levering.

Ik ben heel goed geholpen.👍🏻

Supersnel en precies ontvangen zoals besteld!

Niet aan toe te voegen, alles zoals verwacht (wat eigenlijk niet meer dan normaal is, maar Europart maakt het wel waar!).

Ik heb niets ontvangen.

Mail gekregen dat ik het pakketje ontvangen heb, maar er is niets binnen gekomen, ook geen briefje dat het bij de buren ligt of zo. Nu is het zondag, morgen maar even bellen. 3.5 Sterren omdat het ook aan de bezorger kan liggen.

Die zijn niet waard dat ze iets verkopen

Eerst koelt te frigo niet meer,nu is het met jullie thermostaat een diepvries geworden, ik als technieker kan dit niet goedkeuren,daar ik een universele thermostaat heb bij jullie besteld voor een inbouw frigo, daarom denk ik dat jullie maar verkopen zonder kennis van zaken. de thermostaat is dezelfde die erin zat,maar er zijn dezelfde voor diepvriezers ook,{soort gas dit erin zit?als het bij jullie maar om verkopen gaat hé dat is het belangerijkste bij jullie geld en nog maar eens geld. {neem eens een goede technieker in jullie magazijn die gaat veel meer opbrengen0 Ik hoop dat wij een goede overeenkomst kunnen sluiten. Met beleefde groeten De Vleeschauwer Guy

Gaat

Ik heb de verkeerde besteld en toen gebeld is er een nieuwe besteld en daar moet ik 3 wk op wachten 😏

Nooit meer met Postnl

Voor 22.00 uur besteld volgende dag geleverd! Dus mooi niet en dan maakt Postnl er ook nog een puinhoop van en komt zelfs helemaal niet aan huis. Uiteindelijk zelf op moeten halen en 2 dagen later dan beloofd. Ik zal dus niet eerder opnieuw bestellen zolang er met Postnl "niet" wordt geleverd.

Precies wat ik zocht, zeer snelle levering

Zie boven, en zeer behulpzame medewerker aan de telefoon.

Probleemloos bestellen, afhandeling eenvoudig.

We hadden twee onderdelen voor onze vaatwasser nodig en hadden die snel gevonden. Erg handig was dat bij de onderdelen die we bekeken, stond aangegeven dat ze geschikt waren voor ons model vaatwasser. De afhandeling van de betaling en de levering de volgende dag verliepen zonder problemen.

Snelle levering van merk-onderdelen

De levering van de Siemens-onderdelen was conform het aanbod op de site. Het geleverde microfilter voor een andere stofzuiger kon als merkloos materiaal op maat geknipt worden. Onduidelijk was wat het formaat van dit filter was. Tot mijn teleurstelling betrof het 2 kleine stukken, onvoldoende om de oude filters te vervangen.

Prima bedrijf, zo gezegd zo gedaan.

Geen vertraging, geen smoesje, gewoon geleverd op tijd. Ik zal straks weer iets bestellen.

Passende onderdelen snel geleverd

Correct snel en de juiste onderdelen

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Zoeken onderdeel gaat makkelijk en snel m.b.v. artikel/ modelnummer. Zaterdagavond besteld, maandagochtend geleverd, Top.

Snel ontvangen

De juiste vervangstukken heel snel geleverd. Top!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE