Site is duidelijk, snelle levering, prima producten.

Zeer prima telefonische service!

De medewerkster stuurde zelfs een tekening van mijn apparaat om te komen tot het bestellen van het juiste onderdeel - TOP!

Sneller kan nauwelijks

Verplicht?

Goede en snelle aflevering

Wij hadden niet gedacht dat de levering voor onze koel/vriescombinatie van Boch, nog een schuifbalk voor worst en kaas nog te leveren was, dus wij zijn er blij mee. Als we diverse onderdelen nodig van app.mochten nodig hebben, dan weten wij jullie te vinden via internet.

Directe informatie,snel geleverd

Het kwam snel en was prima

Wasmachine defect . dus nazien en motor draait niet meer ,dankzij de duidelijke website direct ook de juiste motor gevonden . Na alles gelezen te hebben was het ook duidelijk dat je de koolborstels apart kan bestellen, wat ik ook gedaan heb en nog geen 24h later is de wasmachine weer al aan het draaien . Super tevreden dus !

Bijna goed.

Heb vonkontsteking besteld voor Pelgrim fornuis. Had geen typenummer meer en was ook niet te vinden. Heb toch een vonkontsteking besteld die er op leek en met een klein beetje geknutsel het toch voor elkaar gekregen. Alles werkt weer als nieuw. Snelle levering.

Zeer tevreden. Alles snel naar wens verlopen tot nu toe, retour geld gaat nog komen vertrouw ik op. Vr. Gr. W.spaans

Gemakkelijk je onderdelen te vinden

Fijne website om mee te werken. Vorige keer ook met de klantenservice gewerkt ging perfect. Het enige wat ik jammer vond was de levertijd. Gelukkig was het een product wat wel even kon wachten

alles naar wens verlopen

Positieve ervaring

Prima communicatie.

Goede product. Heldere communicatie naar klant wb vetzending.

Geweldig assortiment, snel bezorgd

Perfecte site om aan allerlei verschillende onderdelen te komen. Groot assortiment, prima prijzen en snelle bezorging.

Alles perfect verlopen. Goede website.

Zondag besteld, maandag binnnen.

Snel weer gefixt.

Onderdeel perfect, langere levertijd dan aangegeven.

Onderdeel vrijdag besteld, niet zaterdag geleverd, verder prima, de wasdroger doet het weer.

Super tevreden!!

Deurtje diepvriesvak kapot, zondag nieuwtje besteld bij jullie, maandag keurig afgeleverd per post en gelijk gemonteerd, sneller kan niet denk ik, we waren heel erg tevreden over deze bestelling.

Makkelijk en snel!

Onderdeel snel en makkelijk op de site gevonden. Snelle service

Goede service!

Besteld via de website, goede opvolging van de bestelling

geweldig

Supersnelle levering!

Op zondag artikelen besteld en de dag erop al geleverd 👍 Kortom goede service en super levering.

Snelle en nette levering!

Perfecte snelle service

Super snelle levering! Zondagavond besteld, maandag al ontvangen. We hadden o.a. wieltjes voor de vaatwasser besteld. Helaas ontbrak er één wieltje in het zakje. Dinsdagavond gemaild, binnen 2 uur reactie, diezelfde avond het ontbrekende wieltje verstuurd, de volgende dag ontvangen. Sneller dan snel kan niet, echt perfect!

Snelle efficiënte hulp.

Door middel van foto’s op te sturen kreeg ik onmiddellijk reactie welk onderdeel ik zocht. Via de link die ik opgestuurd kreeg kon het artikel makkelijk bestellen.

Top site en prima onderdeel.

Fijn dat ik onderdeel vond bij Europarts. De site is duidelijk en heeft fijne optie dat je kan checken of onderdeel geschikt is voor jouw machine. Helaas kwam het onderdeel later dan gemeld via automatische mail. Maar dat kan natuurlijk ook aan de bezorgdienst liggen.... Kortom goed en doet wat het beloofd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE