Teleurstellend

Tijdens tel. contact met een van uw medewerksters, gevraagd of herpak niet te groot was, ik ben woonachtig in Spanje, moet het in het vliegtuig meenemen. Het antwoord was nee, zeker niet te groot! Ik heb ‘t nu terug moeten sturen afmeting: 96.5x 57 te groot voor het vliegtuig. Na nogmaals uw site bekeken te hebben, zie ik dat ik het gewoon naar Spanje had kunnen sturen. Jammer dat uw medewerkster mij dat niet gewoon geadviseerd heeft. Ik heb nu voor het retourneren € 13,50 moeten betalen. Vr.gr. Ludy Huisman

Ik werd erg goed geholpen. Mijn artikel vond ik niet gelijk in de webshop. Een medewerker zocht het samen met mij uit en stuurde foto's. Uiteindelijk hadden we al snel het goede onderdeel. En uiteindelijk had ik deze ook snel thuis ontvangen.

Super snel binnen, top service!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, was super snel binnen. Netjes verpakt en originele onderdelen voor een goede prijs.

Prima service en snelle levering

Door een onjuiste adressering mijnerzijds werd mijn bestelling teruggestuurd naar Europart. Binnen 1 werkdag werd het zonder extra kosten naar het juiste adres gestuurd.

Geniaal!

Goede site, en goede check mogelijkheid of onderdeel ook passend is, als jouw vaatwasser net een ander typenummer heeft

Snelle communicatie

Erg klantvriendelijk, snelle communicatie en uitstekende bereidwilligheid om uit te zoeken om welk onderdeel het precies gaat. Ook snelle aflevering en juiste verpakking.

Snek en goed! Zoals het moet.

Gewoon prima!

Goede support via de website/mailcontact ondanks dat het een klein onderdeel betrof.

Snelle levering top zeer tevreden

aangename ervaring

vond vlot mijn wisselstuk voor droogkast Indesit

Heel erg goed

Alles geheel naar wens.

TOP!

Duidelijke informatie op de website en na bestellen snel geleverd.

Goede uitleg website bij de onderdelen, razendsnelle bezorging, machine draaide binnen 24 uur weer !

Goede uitleg op de website bij de onderdelen (geschikt of niet), razendsnelle bezorging, machine draaide binnen 24 uur weer !

Top besteld volgende dag in huis. Mijn condens bakje van mij delonghi was stuk gegaan had sowieso al niet het idee dat ik dat ergens kom kopen eb dan zo goedkoop ook nog thanks

De ene dag besteld volgende dag ontvangen prima

Uitstekende kwaliteit en service

Alles naar wens

Alles naar wens

Groot assortiment en snelle levering

Nieuwe stofzuigerslang besteld, binnen een dag geleverd in een Europart winkel.

goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

Slecht product

De handvaten vallen er gewoon af en blijven niet eens zitten bij het optillen. Het ging om een vaatwasbakje voor je bestek. Zou verboden moeten worden om het te verkopen.

Duidelijke website, goede producten. Snelle levering.

onderdeel snel gevonden en supersnel geleverd

Wat heerlijk dat je een dure luchtbevochtiger niet hoeft weg te gooien, maar met een paar muisklikken weer aan de praat kunt krijgen. Eenvoudig bestelproces en netjes op tijd geleverd. Top!

Gewoon GOED

Zaterdag besteld, dinsdag in de winkel en.... het past ook nog

Onderdeel was snel gevonden en besteld. Levering vlot en volgens afspraak.

Goed en snel

Supersnel!!!!

's morgens glasplaathouder koelkast stuk. 'smiddags onderdeel bij Europart besteld en betaald. Volgende dag om 09.15 uur aan de deur bezorgd door Post.nl

Snel en goed geleverd!

Avonds half 9 besteld en volgende dag voor 2 uur middags thuis top