Super en snel binnen

Netjes afgehandeld

Zeer snelle verzending!

uitstekende en snelle service

zeer snel en goed geleverd

Goede koolstoffilters

Goede koolstoffilters, geen last van nare luchtjes in de keuken. De ruiten beslaan wel, dat valt ons tegen.

Zeer tevreden over het product en de snelle levering. Jammer dat zo'n relatief klein pakketje dat door de brievenbus past in een grote doos wordt geleverd. Daar valt wel wat te besparen, ook het milieu!

Snelle levering, goed onderdeel

Heel blij met de nieuwe deksel van mijn melkopschuimer van mijn nespresso apparaat. Hij doet het weer... Lekkere latte melkschuim 😀

Snel, uitstekende service,

Wasdroger handvat was stuk. Kon deze niet meteen vinden tussen de artikelen. Foto van de handvat en serie nr gestuurd. Dezelfde ochtend mail terug gekregen en heb daarna besteld. Volgende dag in huis. Super!!

Supersnelle levering van onderdeel wasmachine

Snelle levering! Binnen 24 uur.

Alles volgens afspraak en originele onderdelen.

Alles zoals beloofd.

Iet wat moeilijk te vinden. Maar snel bezorgd!

Als je zoekt op het serienummer van je koelkast dan staat dat serienummer niet op de lijst met geselecteerde artikelen. Ps als je het artikel aanklikt kun je dat in de omschrijving terugvinden.

Onderdelen waten zoals verwacht. Levering binnen een dag dus top..

Gewoon goed

100 procent tevreden.

Prima en duidelijk

Duidelijke site en snelle levering

Snelle service, passende plaat

Plaat past in mn magnetron, snel en netjes geleverd

als je het hier niet vindt, vind je het nergens

Alle onderdelen die je maar kan bedenken vind je hier. Ik bestelde een onderdeel op zondagavond en maandagmiddag had ik het al in mijn bezit. Super service noem ik dat.

Kwaliteit in alles!

Zelfs op zondag worden bestellingen afgehandeld en verstuurd! Waarbij ik tot nog toe alles vind aan onderdelen die betrekking hebben gehad op onze witgoed apparatuur!

Superfijne onderdelen shop!

Duidelijke online winkel en fijne service + snelle bezorging. Heel fijn dat zulke shops bestaan in deze weggooi maatschappij :)

Snelle levering en klantvriendelijke ondersteuning.

Bediening voor dampkap besteld, maar moest ook de sturing bij bestellen doordat het originele stuk niet meer leverbaar was. Dit was wel vermeld, maar had het niet gezien. Door de technische ondersteuning was dit vlug opgelost.

Hoe fijn dat een reserve onderdeel zo makkelijk te vinden is

Op goed geluk op zoek naar een reserve onderdeel voor mijn 20 jaar oude vaatwasser. En bij jullie gevonden! Ik was echt heel blij verrast dat dit gelukt is en behoed me voor het aanschaffen van een nieuwe machine.

Duidelijke site direct antwoord op je vraag en snelle levering in goede ongeschonden verpakking. Bedankt daarvoor.

Top service! Super goed en snel geregeld.

Top service! Super goed en snel geregeld.

Op zondag nog verstuurd

Origineel Miele onderdeel voor een nette prijs. Paste goed. Supersnel verzonden.

Supersnelle service: bestelling op zaterdag, maandag om 8:30 in huis!

Supersnelle service: bestelling op zaterdag, maandag om 8:30 in huis!

Een aanrader

Vlotte levering en afhandeling. Goederen zoals beschreven.

Leveringstijdstip was te laat

De belofte dat levering de volgende dag zal zijn, wordt niet waar gemaakt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE