tevreden van de levering

Goede service.

De website is duidelijk en geeft precies aan of je het goede onderdeel hebt besteld. Snelle levering.

Een snelle levering en het juiste product te vinden op een goed website

Gewoon super!

Niets meer dan lof voor europarts! Gewoon super!!

heel goed

vriendelijke mensen

Besteld s'avonds geleverd de dag daarna,

uitstekend geholpen met het vinden van het juiste onderdeel

wij zijn een repair cafe en hebben vaak ondrdelen nodig van wat oudere apparatuur. in die gevallen heeft de man /vrouw aan de telefoon hier begrip voor en helpen om het juiste o nderdeel te vinden en snel te leveren.

Niet goed

Bestelling tot op heden nog niet ontvangen ondanks belofte op webshop levering volgende dag. Afgelopen woensdag besteld, nu maandag en nog steeds niets ontvangen!!

heel goed!

simpel zoeken en goed overzicht over de verschillende optie. snel verzonden. goede communicatie met mails over status order.

Goede site

Een site waar je,je goederen makkelijk vindt. Je kan er veilig betalen en het wordt binnen de termijn geleverd

Goede en snelle levering Groot assortiment

Het juiste product en op de site goede foto,s

Geweldige site. Vriendelijk personeel. Behulpzaam.

Ik had iets besteld maar kwam erachter dat ik nog iets moest bestellen. Was geen probleem 1e bestelling geannuleerd, geld teruggestort daarna nieuwe bestelling geplaatst. Ging zonder problemen.

Euro parts snel en duidelijk

Post n daar in tegen 1 ster, laat ik het bewust sturen naar mijn werk een winkel. Wordt het eerst om 8 uur aangeboden voor winkeltijd. (Kan gebeuren) 2e keer is tussen 15.00 en 18.00 om 15.15 krijg ik een email met niet thuis bericht. Pakje is nooit voor tweede keer aangeboden!, schandalig. Nu moest ik vanuit Hengelo de volgende dag het pakketje ophalen in Zwolle.

Snel, volledig, betrouwbaar

Handige 3D graphic zodat je objecten kunt kantelen zodat je weet dat je ook echt het juiste product aanschaft.

Prima keuze en doet wat het beloofd.

Zie boven

Super goed

Simpel eenvoudig en duidelijk goede afhandeling en communicatie in een woord top

Snelle levering en in een perfecte verpakking!

Mijn bestelling werd via diverse e-mails heel goed van Europart aangegeven, wanneer de bestelling bij de vervoerder werd over gebracht. Daarna werd de bestelling snel geleverd in een zeer verzorgde verpakking.

Netjes op tijd. Probleem mee opgelost

Tevreden met de levering

Heel snelle levering.

Juiste product en snelle levering.

alles oke

Snelle zending

Makkelijk te vinden plagende onderdelen. Snelle levering, top kwaliteit.

Doen wat ze beloven

Website is overzichtelijk met een goede zoekmachine Snelle levering Markt conforme prijs

Juiste product kunnen vinden

Top, groot assortiment

Bestelling geplaatst en geleverd op afgesproken tijdstip zoals het moet! Superster! Doe zo voort!

Snel geleverd en product helemaal als verwacht

Ben heel tevreden over de levering, de communicatie omtrent de levering en beide producten die ik besteld had. Geweldig dat ik gewoon aparte onderdelen heb gevonden en niet iets helemaal opnieuw moet kopen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE