Great experience!

I tried many times and finally found the right filter I need. It was a fast delivery. Very satisfied!

Snel en correct geleverd!

Als bovenstaande

Snel antwoord en snelle levering

Na mijn vraag omtrent wat onderdelen , had ik de volgende dag al antwoord. Nadat ik deze bestelde, ware ze twee dagen later al in mijn bezit.

Is Goed

Het pakje kwam prima optijd dat vind ik heel fijn

Het onderdeel dat ik besteld had voor 22u was de volgende dag al geleverd. gewoon super !!!

Het onderdeel dat ik nodig had, vond ik niet op de site, en had een mailtje gestuurd voor prijsofferte. De volgende dag had ik al antwoord met de link om te bestellen, onderdeel besteld en de volgende dag al geleverd. Gewoon super !!!

In één keer goed

De heteluchtstand van de oven werkte niet meer. Het blijkt dat er nogal wat verschillende verwarmingsspiralen bestaan. Met behulp van de Europart website had ik het juiste type zo gevonden, besteld en in huis. Eenmaal afgeleverd blijkt de markering anders dan op het origineel, maar alles past en het werkt prima.

Vakkundig en betrouwbaar

Meerdere keren wat besteld. Voorheen afgehaald in de winkel aan de Beeklaan in Den Haag. De laatste keer via POST NL afgeleverd aan het huisadres. Bestelling en levering perfect afgehandeld met de juiste producten.

klopt als een bus.

via internet en de winkel is goed geregeld. Alleen hoop ik dat de winkel in Apeldoorn blijft bestaan?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rond 22:00 op Maandag besteld de volgende dag in de middag geleverd

prima levering en het juiste artikel uit een duidelijke website

Snel en goede prijs

Origineel onderdeel gevonden

Heel goede prijs voor dit onderdeel en snelle afhandeling.

Heel goede prijs voor Miele stofzuigerzakken + filter en snelle afhandeling.

Prima onderdelen voor de deur van de vriezer

Blij met uw artikelen

GOED EN SNEL

Goede en snelle levering van de filters voor mijn Karcher waterstofzuiger!

Snelle correctie levering

Snelle en prima service bij ophalen in winkel

Rubber ring voor Philips Espressomachine gekocht en zelf afgehaald bij winkel naar keuze. Zoeken naar dit specifieke onderdeel op de website was eenvoudig. De afhandeling verliep zeer voorspoedig. Over elke stap in het proces is een mailbericht ontvangen. Het artikel kon de volgende dag al in de winkel in Utrecht opgehaald worden. Prima!

Grandioos

Goede website welke je op een snelle en eenvoudige manier naar het benodigde artikel brengt. Hierna (zoals aangegeven op de site) snel (binnen 14uur) geleverd. Zijn maar weinig bedrijven die hun beloftes nakomen maar europarts wel. En als klapper op de vuurpijl was het bestelde artikel perfect en in 2 tellen ingebouwd. Mijn dank aan alle medewerkers en een dikke pluim. 👍👍👍

Alles volgens afspraak goed geleverd!

Duidelijke website en alles volgens afspraak geleverd!

Zoals vermeld, besteld en de volgende dag binnen.

Zoals vermeld, besteld en de volgende dag binnen. En past naar verwachting

Goede prijs en snel geleverd

Product voor mijn Dyson en was scherp geprijsd. Besteld om op te halen bij een vestiging en kreeg binnen 2 dagen bericht dat ik het op kon halen. Perfect geregeld!

Het juiste materiaal snel geleverd

Duidelijke site, gemakkelijk zoeken en bestellen. Zending goed te volgen en snelle levering.

Wat een service!

Mijn V-riem besteld voor de droogkast, perfecte service en heel snel! Dankuwel!

Snelle service en levering

Vandaag besteld morgen in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE