Snelle service en levering

Vandaag besteld morgen in huis.

Goede en snelle levering, communicatie en verzending

SneSnel en precies wat ik heb nodig.

ik heb lange tijd opgezocht voor onderdeel voor onze afzuigkap,

Helemaal top

Beste prijs, juiste product en in 1 dag geleverd. Super!

Ik heb via de telefoon een onderdeel gekocht van mijn wasdroger en ben daar zeer tevreden over. De medewerker heeft goed advies gegeven en na de snelle levering had ik nog een technische vraag en wederom is dit snel en correct afgehandeld.

telefonisch ook prima geholpen

Ik ben goed en doeltreffend geholpen en ook een snelle levering

Product nizt volgens verwachting

De deur hzeft geen glas, laar plastieken venster. Dit werd niet duidelijk verlekd op de aankoopsite. De deur past wel, maar is van een veel mindere kwaliteit dan het origineel.

notificaties over mijn bestelling naar andere klant gestuurd

levering snel; echter privacy schending door status updates naar verkeerde klant te sturen. Weigeren vervolgens fout toe te geven. Administratie niet op orde

Perfect geregeld en verzonden

In het weekend besteld, maandag geleverd. Keurig met track en tracé van Post.nl

Zondag besteld, maandag weer koffie!

Makkelijk en snel besteld, supersnel geleverd! Dank!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Als zeer positief.

Originele onderdelen snel beschikbaar

Via Europart makkelijk en snel de originele onderdelen beschikbaar. Ook vlot geleverd. Prima!

Heb wat besteld maar past niet hebben mij goed geholpen om juiste te vinden verkeerde retour gestuurd nu hopen dat ik mijn geld terug krijg

Correct en snel

Zondag bestelt Maandag in huis.

Mijn bestelling is goed en snel geleverd.

Alles wat ik nodig had is duidelijk te vinden op de site en is ook perfect bezorgd.

Precies wat ik zocht!

Was op zoek naar een onderdeel van mijn wasmachine. Jullie waren de enige die dit nog hadden.

Von Bestellung bis Lieferung nach Deutschland alles super gelaufen!

Unkompliziert, schnell, zuverlässig. Bestellvorgang und Lieferung ohne Probleme. Lieferung mit GLS nach Deutschland.

levering

de levering was perfect,doe zo verder prima service groetjes

Supersnelle levering

Op zondagmiddag een onderdeel voor mijn vaatwasser besteld, en op maandagochtend werd het al bezorgd. Heel fijn!

Duur heel lang voor je het in huis heb!

4 weken duurt het om een sensor in huis is te hebben . Geen rede ook waarom dat zolang duurt geen bericht niks . Jammer !

Onderdeel besteld en vaatwasser voor nog geen €30,- kunnen repareren, das beter dan een nieuwe kopen

Ik heb een nieuwe stijgbuis voor mijn vaatwasser besteld, omdat hij bij de montagedraad bovenin was gescheurd. Het gevolg was, water in de pompmotor en daardoor klapte de aardlekschakelaar er steeds uit. Ik was al bang dat ik een nieuwe vaatwasser kon gaan kopen, maar na het los halen van de vaatwasser bleek het probleem dus makkelijker op te lossen. Op nummer kon ik de goede stijgbuis voor mijn vaatwasser helaas niet vinden, maar doordat de plaatjes zo uitgebreid zijn en de manier van zoeken de relaties tussen productgroepen goed laat zien, durfde ik het aan om de stijgbuis te bestellen die ik nu heb. En dit was de goede. Dus mede door de goede afbeeldingen en de manier van zoeken op jullie site heb ik flink wat kunnen besparen door mijn eigen vaatwasser weer te repareren.

Goed , had niet anders verwacht.

Besteld voor mijn diepvriezer Liebherr (20 jaar oud) Thermostaat,en Printplaat (opgehaald in Almere) werkt weer perfect . Makkelijk zoeken in de Website voor codes voor de betreffende onderdelen.

Perfect geregeld!

Besteld, bevestiging ontvangen met levertijd. Beloofde levertijd nagekomen.

geweldig goed geholpen

voor het eerst kennis gemaakt met Europart en dit zorgde ook voor mijn probleem om het goed op te lossen. De deskundigheid en de vriendelijkheid van de heer Ben zorgde dat ik de juiste onderdelen kon bestellen die keurig op tijd werden bezorgd. Hele fijne ervaring

snelle en goede service

Manchet wasmachine was voorradig en kon de storing snel verhelpen. prima service

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE