snelle en goede service

Manchet wasmachine was voorradig en kon de storing snel verhelpen. prima service

Prima service. Jammer dat U post NL gebruikt. Niet punctueel !

Zeer vlug geleverd en juist.

Goede en snelle levering

Ik heb een goede ervaring bij mijn eerste keer bestellen bij Europarts. Op de site kan je goed op merk / modelnummer zoeken. Had snel de onderdelen gevonden, die ik nodig had.

Soepel en correct besteld en geleverd gekregen

Makkelijk zoeken naar juiste onderdeel, en makkelijk te bestellen met levering volgens afspraak.

Makkelijk, betrouwbaar, veilig én snel.

Ik had een afsluiting nodig van een vriesklep in mijn Siemens koelkast, gelukkig gewoon leverbaar via internet met correcte zoekmachine, zodat onderdeel snel beschikbaar, bestelbaar en geleverd is. De prijs van de onderdelen is wat aan de hoge kant, maar toch goedkoper dan een geheel nieuwe koelkast.

Goed.

Goed advies en snelle levering.

Had een onderdeel nodig voor een koelkast uit 2018. Op basis van informatieverzoek en foto heeft Europart het juiste artikel weten te achterhalen. Product zeer snel geleverd en goed ingepakt tegen beschadigingen.

Snelle,goed verzorgde aflevering!

Prima service!

Snelle levering van het juiste produkt

Op de website kun je goed uitzoeken of het onderdeel in jouw apparaat past. Vervolgens snel en correct geleverd.

Goed en snel geleverd

Duidelijke website, makkelijk bestelbaar en snel geleverd.

Top service.

Snel het goede onderdeel op de site gevonden. Volgende dag geleverd ondanks laat besteltijdstip. Mijn verwachting werd overtroffen.

bestelling nog niet ontvangen

levering naar Frankrik was gepland binnen 48 uuren 6 dagen naar de bestelling is de levering nog niet aangekomen.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Goede prijs

duidelijk en correct

onderdelen goed te vinden op de site, afhandeling zo als het hoort

Makkelijke site, snelle levering

Op de site snel het juiste onderdeel gevonden. Een minuut voor 22 uur besteld en direct verzonden. Zeer snelle levering!

Goede en snelle levering

Donderdag avond besteld en werd keurig op tijd geleverd. Gedurende het proces van bestelling tot aflevering op de hoogte gehouden.

Snel

Snel en goed

Zeer snelle levering

Een en ander werkte heel goed. Zeer snelle levering-Top.

Perfecte service en product voldoen naar verwachting

Goede overzichtelijke website en perfect en vakkundig geholpen door de winkel waar het pakketje bezorgd werd.

Goede service en snelle levering

Telefonisch werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Prima service en snel

Snel antwoord en overleg over t juiste onderdeel

Precies waar ik op zoek naar was!

Ik was op zoek naar een dekseltje voor onze hakmolen. Wat heen en weer gemaild en daarna een bestelling gedaan. Super geholpen met een exploded view. Top!

Snelle levering, groot assortiment

Snelle levering, groot assortiment

Ben heeft mij prima geholpen! Thanks

Prima geholpen.

15 Weegschaalstraat