Op tijd bezorgd.

Jullie zijn zeer snel

Zondagmiddag besteld en maandag middag al geleverd

Snel goed en correct

Heb het goede besteld maar had het achteraf niet nodig. Retour gestuurd met drie werkdagen geld op mijn bank

Niet al te best

Een TV onderdeel begin december bestelt en netjes betaald. Vervolgens krijg ik het TV-onderdeel binnen op 2 januari na meerdere malen contact te hebben genomen met Europart. (ruim een maand levertijd) Vervolgens krijg ik het onderdeel voor mijn tv binnen, zonder bevestigings-schroeven. Toen ik Europart belde werd er gezegd dat het heel normaal is dat er geen schroeven worden bijgeleverd.. Dat lijkt mij een hele kromme wereld als je een los onderdeel bestelt en uiteindelijk zelf maar moet uitzoeken welke schroeven bij het onderdeel horen, want een afmeting van de bijbehorende schroeven kon niet gegeven worden. Uiteindelijk zelf schroeven bij de Karwei gekocht en maar uitgeprobeerd welke zou passen. Een ontzettend lange levertijd en nog een 'incompleet' onderdeel maakt deze levering niet al te best.

Zeer klantvriendelijk

Onderdeel van een wasdroger besteld deze zou in Frankrijk bezorgd moeten worden. De bezorger kon blijkbaar het adres niet vinden. Tweemaal met Europart gebeld, dezelfde dag kreeg ik bericht dat het opgelost zou worden. Echter geen bezorger gezien, of hij had geen zin om de landweg af te rijden. Wederom gebeld met Europart met de medewerker afgesproken dat zij het pakket teug zouden laten halen. Wederom direct bevestiging per mail ontvangen en binnen een week het geld teug gestort gekregen. Opnieuw besteld en in Nl laten bezorgen, de volgende dag al ontvangen. De medewerkers van Europart verdienen de pluim voor hun klant- en oplossingsgerichte meedenken. Wij zijn zeer tevreden

Zeer snelle levering

Vrijdagavond mijn magnetron uit elkaar gehaald en onderdeel besteld. Zaterdagmiddag onderdeel gemonteerd! Met zo'n snelle service is je apparatuur zo weer gerepareerd!

Hebben (bijna) alles

Europart heeft werkelijk bijna alle onderdelen, zelfs van jaren geleden, en dit aan aanvaardbare prijzen, gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering, onderwijl zeer goede communicatie. Producten zijn ook van zeer goede kwaliteit.

Snelle levering en betrouwbaar

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang in het besteltraject middels e-mail. Op de toegezegde dag werd het artikel ook daadwerkelijk geleverd en het was goed verpakt.

zeer snelle levering

jammer dat het geleverde artikel niet overeenkwam met wat er in de documentatie op de site werd getoond. artikel paste wel maar kwam niet overeen met het originele artikel terwijl dit wel op de site gezegd was.

Goede en snelle levering

Goed bedrijf

Sneller binnen dan verwacht

Op vrijdagavond handvat van waterreservoir kapot. In webshop gevonden en besteld. Zou maandag geleverd worden maar zaterdag al binnen.

Groot assortiment snelle levering

Het vinden van de producten gaat eenvoudig. Verzending is zeer snel.

superservice

Ik had een offerte aangevraagd omdat ik onderdelen nodig had die niet standaard op de website stonden. Binnen een paar uur antwoord, nog even gebeld om te overleggen en binnen een paar minuten een aangepaste offerte! Snelle levering. Het ging om Philips onderdelen; Philips zelf levert deze onderdelen niet aan particulieren en hun service leverde uiteindelijk helemaal niks op behalve het aanbod om het apparaat te laten 'repareren' tegen hoge kosten terwijl dat niet nodig was. Dus blij met Europart!

Snelle levering en deskundige advies

Binnen 1 dag had ik het product in huis en vooraf overleg gehad met een medewerker over het juiste product

Goed geholpen, vakkundig en snel geleverd

Gewoon goed

A merk producten, volgende dag geleverd.

Snelle levering, onjuist verpakt

Mijn wasdrogeronderdelen waren snel geleverd echter 1 van de onderdelen beschadigd. Van de spanrol een hoekje uit het kunststof. In de doos geen opvulmateriaal en dat is denk ik de reden van defect.

Perfecte onlinewinkel!

Perfecte transactie Zondag besteld Dinsdag in huis en s’avonds geplaatst, Onderdelen zijn origineel dus alles werkt terug ! Bedankt voor de service https://www.europart.nl

Alles perfect !

Had het verkeerde stuk besteld en gewoon retour gestuurd en een paar dagen later werd het bedrag terug gestort.

prima service

Snelle service, juiste onderdeel.

Snel en goed

Snelle levering en een goed product

Erg snel en goede kwaliteit

Snelle levering na een helder advies

Ook al was het een erg klein onderdeeltje wat ik nodig had, ik werd vlot en duidelijk geholpen bij het kiezen van het meest geschikte onderdeeltje. Eenmaal thuis gemonteerd, bleek het ook de beste oplossing te zijn.

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling, een aanrader dus!!

Goede ervaring, beveel dit aan naar andere klanten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE