Snelle levering , goede prijs

Goede en snelle levering , prijs / kwaliteit 👍, verpakking was redelijk groot voor hetgeen er in stak

De mogelijkheid om zelf de leveringsdag te kiezen is zéér positief. Artikel was ook goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Kan niet beter, wat betreft bestellen en aflevering, super!

Onderdeel knop voor combimagnetron besteld en volgende dag netjes afgeleverd.

Juiste onderdelen en snel geleverd

Heb twee verschillende artikelen gekocht. Beide werden snel geleverd en bleken prima te passen en twee apparaten zijn hierdoor gerepareerd.

Snelle levering zoals beloofd

Fijn datje dag van levering kunt selecteren.

Snel en duidelijk

De levering was super snel! Had het 's avonds besteld en de volgende ochtend in huis. Duidelijk voor welke apparaten de onderdelen geschikt zijn. De onderdelen zijn wel wat prijzig... Konden we bijna een volledig apparaat 2e hands voor kopen.

Meedenkend en super snel!!

Een offerte aanvragen met een foto van merk en type nummer. Krijg snel bericht terug en kan meteen bestellen. Wat je volgens hun moet bestellen word je meteen heen geleid. Beter kan niet!!

Prima en snel

Levering was snel maar advies was niet goed . Slang paste niet op het verloopstuk . Dus ik moest het helaas terug sturen .

capaciteit van de batterij is ok

De capaciteit van de batterij ok, allen getest en hebben alle 10 de correcte mAh.

Ondergetekende is een tevreden klant!

Miele stofzuigerslangwartel was stuk, complete slang besteld. Het aantal miele stofzuigers is dusdanig groot, dat je snel te weinig specificaties aandraagt, fout mijnerzijds. De verkeerd geleverde slang teruggestuurd, volledige apparaatgegevens doorgegeven, dag erna de goede slang binnen. Dit alles in goed overleg, dank daarvoor.

Goede service, snelle levering.

Prima. Voldoet aan de wensen

Levering bleek nabetaling wel langer te duren. Hoeveelheid artikelen bleek toch niet op voorraad te zijn.. Verder helemaal goed.

Voordelig en snel

De site vind ik erg goed met duidelijke en 360 graden fotos. Savonds besteld, de volgende dag in huis. Top!

top

geweldig

snel en goed bedrijf en tegen een concluderende prijs en super snel in huis ,volgende keer weer

Vandaag besteld,morgen in huis. TOP!!

Wat ik al zeg, veel mooie onderdelen en vandaag besteld, morgen in huis.

Had graag mijn pakket op een ander adres willen bezorgen. een verzamelpunt, Bij een winkel ofzo. Dan kan ik het afhalen wanneer ik zelf wil, en hoeft het niet eventueel bij de buren.

Goed geholpen

Snel geholpen om het juiste artikel te vinden. Levering ook spoedig, erg fijn!

Kopen in alle vertrouwen !

Het juiste materiaal voor juiste prijs . Snelle levering, verzorgde verpakking . Overzichtelijke webwinkel . Ik kan Europarts aan iedereen aanraden !!

Top geregeld, snel en goed!

Na eindeloos bellen met Ikea en Whirlpool, heeft Europart mij razendsnel geholpen, geweldig!

goed en snel ontvangen

heb al meerdere producten gekocht en deze worden altijd snel geleverd

Snelle levering, precies wqt ik nodig had

snelle en correcte behandeling van mijn piepkleine bestelling

een snelle levering en veel onderdelen waardoor je geen nieuw hoeft te kopen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE