Stipte levering.

Zelfs onderdelen die niet in de site staan worden via een vraag en antwoord ook geleverd!

Accuraat

Snel gelverd

prima service

makkelijk onderdelen vinden en vlugge verzending al de volgende dag ook met de instructie hoe te vervangen

Zeer snelle reactie en snelle levering

snel binnen 24 uur geleverd

2x gootsteenzeefje besteld. beide binnen 24 uur geleverd; duidelijke specificatie op website

Snel en betrouwbaar

Snelle service, duidelijke website, betrouwbare leverancier, spullen goed verpakt.

Snelle service, juiste onderdeel

Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis. Super!

Goed en volgens afspraak

Op tijd het juiste onderdeed ontvangen. Geen op- of aanmerkingen!

Perfect!

Duidelijke site! Snel en correct geleverd!

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt.

Ik had een onderdeel voor mijn wasmachine nodig. Via Google op de website van europart terechtgekomen. Het onderdeel was op voorraad en werd snel bezorgd op de gekozen bezorgdag. Ik ben voor een origineel onderdeel gegaan. Er was ook een goedkoper alternatief als keuze op de website. De website en betaalproces zijn duidelijk en je wordt via e-mails op de hoogte gehouden van het vervolgproces.

Snelle levering en goed verpakt

Onderdeel was via de website snel gevonden. Daarna snel verzonden en ontvangen. Netjes verpakt. Aanradet

Uistekend

Snelle correcte levering, en informatie voorziening

Bestelling is correct behandeld, ben negatief over bezorging.

Alles ging snel alleen PostNL bezorgde slecht, hield zich niet aan de afspraak.

Was enigszins lastig om mijn product te vinden maar uiteindelijk gevonden en besteld

Ik heb mijn product kunnen vinden en besteld. Het was wel wat lastig om het te vinden maar het is gelukt. Helaas het product terug moeten sturen omdat het originele onderdeel niet kapot was. Het is wel jammer dat het dan niet gratis retour kan worden gestuurd zoals dat op veel andere webwinkels wel mogelijk is

De levering ging snel en de informatie was duidelijk.

Prima service en op tijd geleverd

Snel gekozen en snel gekomen

Prima site, volgende dag reeds geleverd !!

Onderdelen voor mijn miele wasmachine direct gevonden, daarna kun je ook nog eens controleren of de stukken wel passen op het toestel ( enkel merk en type invullen ) Zondagnamiddag besteld , maandagvoormiddag in huis ! Prima prijs . ( wasmachine van 23 jaar oud is terug gelijk nieuw !)

Zondag avond bestelling geplaatst ( deurrubber voor een vaatwasser ) Maandag in huis vaatwasser werkt weer....... supersnel geleverd.

Zeer aangenaam

Vlugge en correcte levering

Heel correct

Vlugge levering! Zeer correct! Wij zijn tevreden! Bedankt

Super snelle service!! Klopt als een bus!

Een aanrader snel en origineel geleverd

Top levering

Alles volgens afspraak geleverd!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE