Een goede website en snellen bezorging

Het gaat altijd goed met elke bestelling die ik heb gedaan goede serves.

Na aarzeling omtrent website-info en vervolgens telefonisch contact, deskundig geholpen. Voor herhaling vatbaar.

Super geleverd

Geen aanmerkingen m i jn wasmaschine werkt weer navervanging terug pressostaat.

Zeer goed, alles volgens afspraak

Zeer goed, alles volgens afspraak.

Zeer te spreken over de wijze van helpen door de medewerkers Europart!!

Bleek dat de bestelde Poly V-snaar niet lang genoeg was. Er werd vervolgens goed meegedacht en gezocht naar een oplossing, waarna een gelijk een langere Poly V-snaar werd toegezonden. Deze bleek wel te passen. Dank voor meedenken en leveren V-snaar!

Website info goed zichtbaar. Keuze: merkartikel en eigen merk. Levering snel.

Website info goed zichtbaar. Keuze: merkartikel en eigen merk. Levering snel.

snel geleverd

het juiste onderdeel snel geleverd

Prima levering

De communicatie was helder. Snelle levering en prima product..

Goed advies, snelle levering

Telefonisch goed advies gekregen, juiste product snel geleverd

Het juiste artikel

2 stuks gekocht en het was juist en plus punt is dar ze het verzenden met post.nl

Saeco onderdelen, prima service

Heb bij Europarts een aantal Saeco Koffiezetapparaat onderdelen kunnen bestellen waardoor ik het apparaat zelf heb kunnen repareren (waterreservoir lekte door versleten rubber en rubberhouder. Onderdeelprijzen zijn er reëel, de verzendkosten ook, hierdoor bij Europarts de onderdelen besteld. Levering binnen een dag. Goed ervaring dus met deze firma.

snelle levering van originele onderdeel

snelle levering van originele onderdeel goedkoop

Een telefoontje en je weet of je parts die je zoekt op voorraad zijn. En vriendelijke bediening in de winkel.

Duidelijke website, snelle service

Het is erg moeilijk om een goed onderdeel te vinden voor een koelkast maar Europart maakt het een stuk makkelijker. Ik kon goed zien of het onderdeel zou passen in mijn koelkast. Erg prettig en snelle bezorging!

Zeer goede, snelle en betaalbare service! We komen hier zeker terug...

PERFEKTE AFHANDELING

Goede wijn behoeft geen krans

alles was goed zeer tevreden

goed en snel geregeld maar ook dat ik de factuur niet kon printen snel antwoordt als bijlage prima

Fantastisch geregeld

Levertijd sneller dan verwacht. Goede technische ondersteuning en een soepel lopend retourproces. Alleen maar lof over deze winkel.

Gisteren besteld, vandaag in huis

Maken waar wat ze beloven

Slecht

Aangegeven het product te willen retourneren. Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling. Mw aan de telefoon verteld me gratis te kunnen retourneren in de winkel in Stadskanaal. Nou, er zit daar een shoarmatent, geen Europart. Retourneren blijkt alleen per post met verzendkosten. Medewerker was dus niet op de hoogte.

excellent!

duidelijke overzichtelijke site, binnen de 24uren geleverd, vanuit Nederland nog wel, hoed af!

Besteld en binnen 24 uur geleverd top

Goede website en snel geleverd

Super!!

Betrouwbare site, correcte en snelle levering! Super!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE