Goede service.

Goede ervaring met de site. Jammer alleen dat het niet mogelijk was om mijn bestelling op te halen in winkel in mijn woonplaats.

Super service

Bij mijn bestelling een verkeerde maat opgegeven, en dus even gebeld. Geweldig geholpen door supervriendelijke medewerker die echt meedacht.

Gewoon goed

Duidelijke communicatie en snelle levering

Ik voelde me als gast en niet als nummer behandeld.

Ondanks kleine , goedkope aankoop volle aandacht en meedenken om artikel te vinden. Gesprek als zeer prettig ervaren.

Duidelijke service

Duidelijke service en snelle verzending

Zeer vlugge levering en uitstekend wisselstuk

Zeer vlugge levering

Snel en goed , geregeld

Netjes verpakt en bezorgd ondanks kerstperiode snel bezorgd .

Het juiste onderdeel, Electrolux zuigmond in goede verpakking snel in huis

Zeer snelle levering

De twee keer dat ik besteld heb bij Europart werden de artikelen zeer snel geleverd!

Duidelijke website en alles verliep uitstekend!

Ik zocht een onderdeel voor men siemens frigo. Op de website was dit heel duidelijk beschreven. Bestelling geplaatst en zoals aangegeven de volgende dag levering. Heel tevreden, ga ik zeker nog bij kopen!

snelle service en goed assortiment

Goede site, makkelijk vindbaar product. Wel duur maar dat wijkt niet af van anderen.

Makkelijk te vinden, snel geleverd

Gezocht op modelnummer voor een rubberrand voor een oude Miele. Zeer snel gevonden, zelfs drie versies! En ook nog een handleiding inline hoe je de rand vervangt in de wasmachine. Op dezelfde site. Great.

perfect

perfect

Meedenken en erg hulpvaardig

Ze hebben me heel erg geholpen om het juiste onderdeel te vinden. Mailtjes van een professioneel iemand, ipv een robot zoals bij veel sites tegenwoordig. Je wordt er geholpen als klant.

snel en doelgerichtt

Groot assortiment, duidelijke website , ook voor oudere machines via de offerte snel duidelijk antwoord met prijs en levertijd altijd doelgericht.

Duidelijke website en bestelprocedure. Snelle levering (dag nadien )

Goed maaar omschrijving wisselstuk was onvolledig plastiek ipv glas

Stuk past maar is niet het originele...

Snel en goed

Makkelijk te zoeken op artikel. Snelle en correcte verzending. Onderdeel voldoet aan de juiste verwachting.

correcte en vlotte levering

duidelijke website - correcte bestelling- en betalingsmethode - vlotte levering op voorzien tijdstip.

Goede en snelle service!!

Onderdeel snel gevonden...en snel geleverd...prima!!!

Zeer positief

Onderdelen eenvoudig te vinden. Snelle levering.

Correct en snel.

Heel makkelijk en overzichtelijke site!

Alles klopte en werkt na behoren! Top site lekker makkelijk.

snel en goed

duidelijke side

Snelle verzending

Zaterdag middag laat besteld zondag bericht dat het verstuurt was en maandag al binnen. Als dat geen service is dan weet ik het niet meer. Zeer tevreden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE