tevreden

correct en snel geleverd en produkt is in orde

Levering de volgende dag - prima

Prima levering

Twijfel

Ik bestelde 2 onderdelen van een weliswaar ouder schuurmachine van B&D de KA250. Ik kreeg als antwoord dat die onderdelen moesten besteld worden. Niet abnormaal gelet de ouderdom. Dan verschijnt een mailtje waarop slechts één onderdeel staat vermeld. Mogelijk wordt het ander nageleverd dacht ik. Toen ik wat later contact nam bleek het andere onderdeel niet (nooit) meer leverbaar. Toch een beetje spijtig omdat dit het onderdeel was dat het meest gebruikt wordt voor het schuren...

Perfecte levering van het juiste product!

Een dag na de bestelling werd het juiste product iets voor de middag geleverd door Post.nl

Prima service. Prima kwaliteit. Zeer snelle levering

Prima service. Prima kwaliteit. Zeer snelle levering

Gevonden wat ik nodig had. Origineel wisselstuk de dag na bestelling geleverd.

Juiste spullen, snel geleverd!

Afgelopen week ging een onderdeel van onze wasmachine stuk. Op de eerste pagina in Google kwam ik uit op Europart, meteen het goede artikel en op voorraad! Het was het originele artikel, dus past perfect.

Snel

Snelle levering van goed passend onderdeel

Snel en goed.

Heel snel bezorgd, en zelfs op zondag bestelling verwerkt.

Goed geregeld

Bestelde onderdeel op vrijdagavond en kreeg het de volgende (zater)dag in huis

Netjes geholpen

Eerst verkeerde artikel gekregen door foutieve sticker, is netjes en snel opgelost

Alles was perfect.

Helemaal top!

S avonds besteld en de dag erna in huis. Prima product en makkelijk zoeken in de website!

Uitstekende zoekfunctie en zeer snelle levering

Uitstekende zoekfunctie en zeer snelle levering

Snel binnen. Wel prijzig voor zo'n klein kunststof schakelaartje.

Perfecte snelle levering

S-avonds koolborstels besteld voor de wasmachine, volgende dag om 13:00 uur in huis. Makkelijke site om zaken te vinden en te bestellen. Helaas heeft de levering niet het probleem van de wasmachine op gelost. Koolborstels waren wel versleten maar de printplaat was ook defect. Dus nieuwe machine laten komen🤢

Prima juiste onderdeel te vinden en prima afhandeling

Prima juiste onderdeel te vinden en prima afhandeling. Wasmachine draait weer lekker door met zijn nieuwe pompje

Is snel geleverd

Goede ervaring

juiste artikel snel thuis

Makkelijk zoeken, juiste artikel ontvangen, binnen paar werkdagen. Top!

Snelle levering, zéér tevreden

Ik ben erg blij met de levering die snel was en goed verpakt.

Klasse

Snel geleverd, maar overdreven groot pakje

Voor mijn reparatie/vervangings onderdelen is dit mijn tweede aankoop bij Europart. Bestelling werd snel bezorgd. Bezorgkosten zijn wel wat aan de hoge kant voor een onderdeeltje van nog geen 5 Euro. Het komt dan wel in een overdreven groot pakketje. Weinig duurzaam helaas. Zeker een verbeterpuntje.

nieuwe rubbers besteld voor mijn wasmachine op woensdagavond en donderdag voor de middag zijn deze al geleverd en goed te monteren dus top ervaring

Perfect geregeld, vanaf bestelmoment t/m levering.

Gezocht, gevonden, besteld voor 22:00 uur, en de volgende dag geleverd aan huis. Zeer tevreden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE