Supercorrect

Besteld - betaald - geleverd. Alles zoals afgesproken.

Heel snel en zonder probleem geleverd, zeer tevreden met de service

Sublieme service

Omdat het adres in Frankrijk niet goed doorkwam bij GLS heeft het team alles uit de kast getrokken om het voor elkaar te krijgen. Hulde!

Super. Wat een snelheid.

Geleverd wat ik vroeg

Ik heb precies gekregen wat ik vroeg en dat is met een bepaald onderdeel altijd even afwachten.

Redelijk snel geleverd

Ik heb al meer ervaring met leveringen naar Hongarije en wil zeker niet zeuren over de levertijd .

Uitstekende service

Bestelling is uitstekend en snel geleverd. Het apparaat werkt terug als nieuw. Adres om te onthouden voor eventuele latere bestelling

Snel, makkelijk en goed

Snel, makkelijk en goed

Zeer snelle levering

's Avonds besteld, 's anderendaags al geleverd! Alles vlotjes verlopen.

Heel snelle levering en het wisselstuk pas perfect !

Ik had de het wisselstuk besteld de avond ervoor en de volgende dag had ik het al ontvangen. Mijn senseo werkt terug zoals het hoort.

Goede website en snelle en correcte afhandeling van bestellingen

Goede website en snelle en correcte afhandeling van bestellingen. Uitgebreid productgamma.

Correcte prijs. Juiste referentie. Snel geleverd.

Handvatten voor 30 jaar oude Lagostina panne zijn moeilijk te vinden. Na een slechte ervaring met een lokale leverancier (verkeerde referentie ontvangen) bij Europart besteld. Zondag besteld, donderdag geleverd in Frankrijk. Juiste referentie en een redelijke prijs. Prima!

Gemakkelijk het juiste product gevonden en 's anderendaags al geleverd. Prima service.

Gewoon top service

Om 21,50 besteld en de volgende dag om 14.35 afgeleverd. Jullie doen echt wat je beloofd.

In tegenstelling tot andere leveranciers had Europart de pannendrager die ik nodig had op voorraad en kon die de volgende dag ook leveren tegen een aanmerkelijk lagere prijs. Mijn klant blij en ik natuurlijk ook. Top.

Snelle levering!

Koop al jaren bij Europarts, betrouwbare partij!

zeer snel bezorgd

goede website (info) en snelle bezorging.

Prima info over orderstatus

zeer snelle levering

goede service snelle levering

Supersnelle service, complimenten!

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Degelijk prijzen, veel stock, snelle levering

Het onderdeel dat ik nodig had vond ik in andere webshops terug met enkele weken levertijd. Bij Europart werd dit binnen de eerstvolgende werkdag geleverd. Dus snelle levering en volgens mij ook een grote stock. De prijzen zijn degelijk! Verzending is goed op te volgen (men stuurt mail bij elke stap die men onderneemt) en de verpakking is stevig en degelijk! Kortom, een aanrader!

Super goede en snelle levering.

Originele koelkast onderdelen, goede prijs, snel verstuurd.

Originele koelkast onderdelen, voor vries laden, snel verstuurd.

uitstekende georganiseerd.

Al genoteerd hierboven.

origineel onderdeel Samsung wasmachine

shop waar men bijna alle onderdelen kan bestellen , en een snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE