Prima snelle levering

Klein onderdeeltje voor Kärcher raamwisser gevonden, besteld en binnen 24 uur gekeverd. Perfect!

Wat een service!

Ons “Mariëtte” brak haar arm (lees: onze robotstofzuiger brak een zijborstel), dus op zoek naar een winkel die én niet te duur was -ik heb elders prijzen zien passeren om ú tegen te zeggen-, en die snel leverden. Gevonden bij Europart! Na een uur al bevestiging, en de dag er na konden we haar al terug haar dagelijkse rondje laten rijden mét de nieuwe borstels. Top!

snelle levering en het juiste onderdeel

duidelijke foto's van de onderdelen die besteld kunnen worden zodat je goed kunt vergelijken of het onderdeel juist is top

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Kan niet beter

Kan niet beter De verzending is prima

Jammer dat mijn bestelling werd tegen gehouden omdat ik in Thailand woon

Daarmee is eigenlijk alles al gezegd en ik weet niet eens of het uiteindelijk wel bezorgd zou worden op het nederlandse adres van mijn vrienden waar ik het laat bezorgen als ik spullen in Nederland bestel. Pas nadat ik via email en Facebook reageerde werd het tegenhouden opgeheven. Bij mijn vorige bestelling had ik hier geen last van , terwijl de situatie hetzelfde was, ip-adres in Thailand, bzeorgadres in Nederland. Soms zijn "verbeteringen" niet echt beter.

Snelle levering van artikel, kapot ontvangen.

Na constatering dat het artikel defect was, telefonisch contact gehad. Toezegging dat er een nieuw artikel zou worden opgestuurd. Nadat ik een foto, van het afgebroken artikel, had gemaakt en opgestuurd ontving ik een tijdje later een bericht dat het nieuwe artikel werd verzonden. Inmiddels, één dag later, een mail ontvangen dat het artikel vandaag wordt afgeleverd. Zeer snelle levering. Dank daarvoor.

PERFECT

Duidelijke webshop. Interessante prijzen. Makkelijk te bestellen en te betalen. Zeer snelle levering. Gewoonweg uitstekend.

Snel geleverd, goed verpakt. Super!

👍👍👍

Beste Europart, de bestelling is geleverd. Oprechte dank. Het product werd reeds geïnstalleerd en in gebruik genomen en het werkt. Super service. Een aanrader waard. Bedankt voor de samenwerking. Voor herhaling en reclame vatbaar. Groeten vanuit Brugge, Luc.

Vrijdag besteld zaterdag in huis.

Zeer snelle levering

S'avonds besteld en de andere dag geleverd.

Geweldig!!!

SERVICE MET EEN DIKKE S!!!!!!!

Snel geleverd ondanks weekend

Filter van onze oude afzuigkap snel geleverd.

Snel en accurate afhandeling

Reeds 3 jaar positive ervaring

Goed product, snel geleverd en betaalbaar

Ik was op zoek naar schuimen ear pads voor mijn oude en trouwe Sennheiser headset. Europart had de goede, voor een prettige prijs, en heeft ze snel verzonden. Super!

Snel en betrouwbaar

Zondag besteld, maandag in huis

Snelle levering, uitstekende service.

Goede producten, snelle levering, goede communicatie. Uitstekende after service. Beslist een aanrader.

Zeer snelle levering

Op zondag bestellen en maandagavond weer koffie drinken. Prima service met duidelijk informatie over de levering van het bestelde product.

Op zondag het gewenste onderdeel besteld, op maandag werd het bezorgd.

Snelle goede levering

Tof

doen wat ze beloven snel en juiste levering

Goed en prettig geholpen, product de volgende dag in huis.

Zie boven

Supersnel het juiste onderdeel geleverd in België.

Juiste wasmachine onderdeel snel en gemakkelijk gevonden. Prijs is zeer scherp.

Er ging iets met de levering niet goed, maar na 1 mail is dat per omgaande opgelost

Helaas was mijn bestelde onderdeel niet binnen 24 uur op locatie doordat de bezorging op een andere wijze is uitgevoerd dan was verwacht (briefpost in plaats van bezorger). Europart heeft na mijn mail (maandag) gelijk weer een bezorging laten doen en vandaag is het onderdeel wél binnen. Ben hartstikke blij met de snelle opvolging..

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE