Perfect geregeld!

Binnen een dag na het aanvragen van een offerte voor onderdelen van mijn keukenmachine al een reactie. Zeer goede prijs, heldere communicatie en snelle levering. Zeer tevreden!

Zeer snelle levering

Toppie

Snel en overzichtelijk

De bestelling was snel binnen en ook op de site makkelijk te vinden stond ook goed bij in welke machine het allemaal.past goede service

Twee sterren is eigenlijk nog één te veel.

Je kan moeilijk van werkende mensen verwachten dat ze van 9u - 21u30 zitten te wachten op hun bestelling. Zonder dat jullie een uur specifiëren. Jullie vermelden zelf...indien niet thuis! Wordt uw bestelling bij de buren afgeleverd. Helaas twee keer niet gebeurd. Dus na vijf dagen nog steeds niets ontvangen maar wel reeds betaald.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Snel en goed

Snel en goed geleverd. Originele onderdelen, top.

Werdt op afgesproken uur geleverd!

Wat ik wel wel vermelden, besteld stuk was wel degelijk verpakt, eromheen was een gele plastieken zal met het adres alsook van afzender mar was helemaal open gedaan, er onderbrak geen enkel verzendingsbon of dergelijke, wat ik wel niet normaal vondt, is dit wel zo? Vriendelijke groeten, Luc De Witte

Hebben hun uiterste best gedaan.

Ondanks het kleine aankoopbedrag heeft Europarts toch met veel moeite het juiste defecte artikel kunnen leveren.

Prima service, correcte prijs.

Tevreden over de hele lijn!

Keurig het bestelde snel afgeleverd

Via internet besteld en de volgende dag afgeleverd, konden alles volgen via de mail

Heel veel internetshops kunnen van Europart leren hoe het moet.

Ik heb al meerdere malen artikelen besteld, het is altijd snel en de onderdelen passen altijd dankzij de serienummer check optie op de site.

Goed en snel

Was een gok Omschrijving van artikel kon beter maar foto gaf doorslag . Er staat Melkkan Bouwknecht maar deze past perfect voor Atag en kan ik nergens zo voordelig kopen

Goed en snel

Goed te woord gestaan bij het bestellen aan de telefoon. Goed geholpen bij zoeken naar het juiste onderdeel.Offerte gekregen en daarna besteld. Goedkoper dan andere. Snel

Prima keurig op tijd alles binnen

Prima geregeld

Excellente service 👍👍👍

Super sevice, beveel ik iedereen iedereen aan.

Fijne webshop en directe levering...

Een goede wepshop waar veel onderdelen te krijgen zijn en het belangrijkste is wel de levering en die is zeer goed vandaag besteld is ook morgen echt in huis.. Een klijn min puntje is dat Julie geen afterpay of klarna hebben meschien iets voor in de toekomst....

Suppergoed

Dit is de eerste keer dat ik bij europarts koop en alles is 100% goed verlopen.

Vlotte levering! Had in mijn onkunde 2 dezelfde besteld. 1 retour gezonden, bedrag was binnen no time terug gestort.

As expected

Perfect.

Zeer snelle levering Super onderdeel op voorraad

Zoals het hoort, bedankt

Doeltreffend, snel en practisch

Duidelijke website, originele onderdelen, goed verpakt en snel opgestuurd. Prima!

Snel en prima prijs/kwaliteit

Snelle levering van het onderdeel dat we zochten!

Snel en goed

Vlot en gemakkelijk kiezen uit de enorme keuze en dit aan goede democratische prijzen. Aangenaam om hier te winkelen. Aanrader !!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE