Snelle reactie

Snelle reactie op bestelvraag en zodra leverbaar ook snel verzonden

Snel en goed geregeld

Duidelijke productomschrijving op de website. Makkelijke betaling, goede communicatie betreffende levering en snel geleverd

Topservice en advies en zeer kundig 👍

Gewoon perfect en zeer vriendelijk 👍, zouden meer bedrijven voorbeeld aan moeten nemen !

Perfect opgelost

Mijn wasmachine was stuk en de zoektocht naar de juiste typenummers is meestal een rotklus. Ik heb Europart gewoon opgebeld en het typenummer van mijn wasmachine gegeven en verteld welke onderdelen ik nodig had. Ik kreeg een lijstje met bestelnummers en kon dit binnen een paar minuten bestellen. De volgende dag in huis en dezelfde avond draaide de wasmachine weer. Veel fijner dan zelf zoeken en erg goed meegedacht. Bedankt!

Vlotte levering

Netjes en vlot geleverd

Zeer goed.

Makelyk te begrepen zeit kan makkelyk vinden wat je nodig hebt en snel in huis.

Duidelijk

Duurde dan wel bijna 10 dagen maar was geen min punt. Want werd van te voren meteen gezegd dat dit onderdeel langere levertijd had. Je kan niet van alles verwachten dat het op de plank ergens ligt Maar dat er wel een duidelijke vermelding in 1 minuut word gegeven dat het langere levertijd heeft met een verwachting van wanneer wel betekent een hoge mate van inzet.

niet passend artikel ontvangen

Helaas heb ik ondanks overleg en opgave van het juiste type koelkast de verkeerde greep gekregen. Uiteraard kan deze retour worden gezonden maar die kosten zijn voor rekening van de consument helaas. Kortom geen oplossing maar wel kosten.

Top! Onderdeel snel gevonden en snel geleverd

Ben zeer tevreden!

Mijn ervaring is goed.

Ik ben tevreden over mijn aankoop en de levering.

helemaal goed en supersnel

geweldig winkelen

Duidelijk en snel

Website is duidelijk, bestelling arriveerde snel

Vandaag lekkage wasmachine zoeken kijken bestellen 1 dag.. in huis

Kan niet anders melden dan dat ik voortreffelijk geholpen ben. Lekke waterslang in afwasmachine en kijken naar merk en type nummer. Alle modellen, foto,s van onderdelen enz van de diverse modellen in beeld. Bestelling kon niet missen Volgende dag alles in huis. Prima geholpen en afspraak was afspraak. Volgende dag in huis dus.. Hugo

Snelle correcte levering

Juiste onderdeel, perfect passend

Heel positief

Snel afgehandeld

Alles perfect alleen 12.50 euro order 6.95 verzendkosten brievenbus post🙁

Verzendkosten voor brievenbuspost niet in verhouding🙁

levertijd

De levertijd van de bestelde onderdelen naar de winkel was lang twee dagen langer.

geweldig

vlot goed goede onderdeel

Snelle en correcte levering

Onderdeel keukenmachine in orde en op de gewenste dag geleverd

Alles goed en duidelijk afgehandeld, bij 5 sterren had ik een direct een mail gekregen die had bevestigd dat ik de levering niet de volgende dag maar de dag erna zou krijgen (was nu niet helemaal duidelijk dat dit goed was doorgekomen). En na de levering kreeg ik een mail dat de bezorger me gemist had? Maar verder was alles prima, het geleverde onderdeel is ook in orde.

top service !!!!!!

snelle en juiste levering , kan niet beter

Snelle reactie op offerte aanvraag en correcte afhandeling na bestelling

Altijd een snelle reactie op een offerte aanvraag en prima bereidwilligheid om een bepaald onderdeel te vinden. Goed dat er indien mogelijk een afbeelding wordt meegestuurd ter voorkoming van fouten. Na bestelling vaak eerder af te halen dan vooraf opgegeven.

GEWELDIG !!

Zeer goede service. Op zondag-middag een bestelling van onderdelen voor mijn vaatwasser gedaan. Wordt tijdens het "hele" traject goed en snel op de hoogte gehouden en de volgende dag (maandag) om 12:15 uur ... ding dong Daar is de bestelling al. in één woord GEWELDIG !! Met vriendelijke groet, M.Meyer

Prima prijskaartje

Ik was op zoek naar een klep/deurtje voor mijn diepvries kast en zéér makkelijk te vinden. En niet te duur

Deurbak koelkast kapot. Onderdeel is op de site snel op te zoeken. Makkelijk te bestellen. Goedkoop en binnen 24 uur geleverd!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE