goed meedenken, snelle service

goed meedenken, snelle service

fantastisch, vrijdag besteld zaterdag in huis

Op informatieve vragen via de site wordt vlot gereageerd. Tevens wordt goed meegedacht zoals bij mij toen ik niet over een serienummer beschikte.

Zeer goede mee

Bestelling, aflevering, en voortgang perfect geregeld, Firma komt zeer betrouwbaar over en is dit in werkelijkheid ook. Super mensen houden zo !

Snel en goede service

Ik had iets verkeerd besteld. Dit is snel terug gedraaid. Top.

Snel het juiste onderdeel gevonden. Snelle levering Correcte prijs

Onderdelen zijn perfect compitabel

Goede snelle hulp

Goede support

Type filter voor afzuigkap nergens te vinden. Europa had in 5 minuten alle informatie gereed en kon gelijk besteld worden.

Makkelijk en snel,

Makkelijk via de website besteld, af laten leveren bij vestiging in Almere-Buiten. Snel geleverd, volgende dag was het er al. Onderdeel is perfecte vervanging van wat bij ons versleten was.

Perfecte levering

Perfecte levering en snel

👍

Gewoon goed

Snel geleverd, goed spul, goede prijs en goed verpakt.

Reserveonderdelen voor vaatwasser zijn makkelijk te vinden op merk en typenummer. De prijs valt enorm mee. Binnen een dag waren de spullen al in huis.

Winkel prima, internetbestellingen slecht

- Producten die in de winkel voorradig zijn gaat prima, deskundige hulp - Winkel is telefonisch niet bereikbaar: er wordt gewoon niet opgenomen - Via e-mail ook geen contact - Bestelling die via internet is gedaan duur erg lag voordat deze in de winkel is bezorgd

supersnelle service!!!

Supersnelle service. 's avonds na 17u besteld, 's anderendaags (op zaterdag!) kort na de middag bestelling ontvangen.

Correcte prijzen en snelle levering. Top.

Alles was top en de levering was snel bedankt

Ben zeer tevreden

Overzichtelike site en snelle levering

Het juiste product en snel geleverd tegen goede prijs

Het juiste product en snel geleverd tegen goede prijs

Prima ervaring

Vlot gelopen bestelling, alles correct, netjes geleverd.

Weekend besteld en maandag afgeleverd !

Wij hadden met spoed een onderdeel nodig. Op zondag besteld en, totaal niet verwacht, op maandag al afgeleverd. Wow; wat een geweldige service. Verder was de service desk op zaterdag beschikbaar voor een vraag te beantwoorden en de zending was goed verpakt. Dus ; top bedrijf en ten zeerste aan te bevelen.

Snel en goed

Snel en netjes geleverd

Super snelle service

Top bedrijf , alles netjes verpakt . Zondag besteld en maandag al in huis 👍🏼

Super service en snel geleverd

Maakt waar wat ze beloven, snel geleverd

Snelle levering en prima prijs.

heel goede service

zeer positief ,vlugge en correcte service

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE