Super snelle service

Top bedrijf , alles netjes verpakt . Zondag besteld en maandag al in huis 👍🏼

Super service en snel geleverd

Maakt waar wat ze beloven, snel geleverd

Snelle levering en prima prijs.

heel goede service

zeer positief ,vlugge en correcte service

Duidelijke site en heel veel onderdelen en heel snel in huis.

Gevonden wat ik zocht en op zondagmiddag besteld en maandag al geleverd

Prettig geholpen!

Het bestelde onderdeel bleek helaas buiten mijn schuld toch niet te passen. Het kostte wat heen en weer gemail, maar de retournering kon toen alsnog kosteloos geregeld worden en ik heb ook de aankoopsom teruggestort gekregen. Pluim voor deze service!

vlekkeloos

De levering ging snel en precies zoals beloofd. Wat wil je nog meer?

Goed product snel gevonden en de volgende dag keurig geleverd.

Zeer tevreden over het gemak van product zoeken en de snelheid van leveren.

prima service, duidelijke website

Onderdeel dat ik nodig had op prima en simpele manier kunnen vinden. Ga hier zeker (indien nodig) mee gebruik van maken

onvoorstelbaar

Was op zoek naar een bepaald onderdeel van een frigo-diepvriezer.Ik melde mij aan en kreeg op een mum van tijd het nummer van het art.en bestelde deze op vrijdag om 21u45 ,zaterdag om 13u30 was het al in mijn bezit

Snelle levering, veel keus.

Goede website met veel keus. Snel geleverd

Zoals gewoonlijk: Goede adviezen, snelle service en prima resultaat.

Als ik op zoek ben naar een onderdeel, is dat meestal van een apparaat dat niet meer in productie is. De onderdelen staan dan niet meer in de inventarislijst. Elke keer dat ik een verzoek voor een onderdeel indien, weet een Europartmedewerker het onderdeel op te sporen. Het blijft spannend het voorgestelde onderdeel te bestellen, omdat ik niet weet of het wel het juiste is, maar na al die jaren zou ik beter moeten weten: Het is nog nooit misgegaan. Complimenten!

Zeer snel en corect

Vrijdag besteld zaterdag aan de deur, super.

Op tijd, correct en vriendelijk aangeleverd

Alles volgens afspraak

Alles netjes geleverd volgens afspraak en duidelijk en makkelijk het onderdeel gevonden op site top

Snelle levering, gedegen communicatie.

Naast bovenstaande. Nette verpakking en producten zoals beschreven.

goed telefonisch advies voor het juiste onderdeel

perfecte oplossing van mijn probleem

Onderdeel van mijn koelkast was niet te vinden, maar ze hebben het gevonden en snel geleverd. Dus perfect.

Snelle levering zonder problemen

Probleemloos bestellen en snelle levering zonder problemen.

Eenvoudige procedure en goede info over de route van het pakket.

prima. snel en volgens afspraak

Wel een klein probleem met het product. het origineel paste al niet 100% , het vervangingsproduct nog iets minder maar met een andere manier van aanbrengen kan ik er mee werken. Ruilen zal weinig zin hebben. Verwacht dat alle vervangingsproducten hetzelfde euvel hebben.

Het was allemaal zeer snel en goed geregeld

Ik heb via mijn keuken leverancier jullie adres gekregen en ben zeer tevreden over de snelle ontvangst van mijn bestelling. Jullie lijken Overtoom wel. (Grapje)

Zeer snelle levering

Na 22.00uur besteld, toch de volgende dag in huis

Verassend

Ik zocht een whirlpool control board voor m'n vaatwasser. Ik had al gehoord dat deze 135 kost. Het feit dat de printplaat niet geprogrammeerd was daar wees de aardige dame mij op. Ik heb toen dus de voorgeprogrammeerde besteld. Erg bedankt. Het losmaken van de defecte en het plaatsen van de nieuwe printplaat ging prima. Het had mij anders bijna het dubbele gekost via een zogenaamde witgoedreperateur. Dank je wel!

Het onderdeel dat ik miste was de scharnier van het vriesvak van m'n koelkast. Zie dat maar te vinden. Door een omschrijving te geven van het model en onderdeel heeft Europart het bijbehorende deel gevonden en binnen drie weken opgestuurd voor een prikje. Nu draait het vriesvak weer gewoon open, in plaats van dat de deur eruit valt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE