Het onderdeel dat ik miste was de scharnier van het vriesvak van m'n koelkast. Zie dat maar te vinden. Door een omschrijving te geven van het model en onderdeel heeft Europart het bijbehorende deel gevonden en binnen drie weken opgestuurd voor een prikje. Nu draait het vriesvak weer gewoon open, in plaats van dat de deur eruit valt.

Prima service.

Keurige afhandeling.

redelijk

Een blikjes deurbakje besteld voor de Zanussi ZI9195. Dit komt volgende dag binnen en past prima, wel redelijk duur. Voor deze zelfde koelkast ZI9195 een dag later ook een Flessendeurbakje besteld en en die past totaal niet. Lijkt in geen enkel opzicht voor deze koelkast bestemd. Zou zo ook niet weten hoe we deze juiste dan moeten vinden in de lijst met onderdelen, is ook zeer lastig te zien met het Europart logo dwars door de foto's op de site. Dus we gaan deze (dure) plastic bak maar retour sturen.

perfect

Supersnelle levering en onderdeel is goed passend lijkt wel origineel en niet duur.

Snel en goed, netjes verpakt.

Ene dag besteld volgende dag binnen. Netjes in een doosje. Helemaal top

Goede snelle levering en goede mededelingen.

De door mij bestelde artikelen werden snel en correct geleverd.

Prima geregeld.

Bij bestelling van een onderdeel voor onze koel-/vrieskast werd deze snel geleverd. Toen bleek dat ik het onderdeel niet kon toepassen en ik het deurtje van het vriesvak zelf kon repareren, kon ik het handgremempje terugsturen, waarna ik netjes een creditnota kreeg en het bedrag binnen een paar dagen terug op mijn rekening had. Prima servies derhalve.

Europart heeft echt ontzettend veel onderdelen. De bestelde thermostaat was er de volgende dag. Super!

Snelle service, niet moeilijk doen

Snelle service en levering, niet moeilijk doen over retourneren.

Goede omschrijving snelle service

Snel, correct en goed verpakt

Duidelijke foto en omschrijving en volgens belofte de volgende dag in huis goed verpakt

Scherpe prijs en supersnel geleverd

Mijn droger deed het niet meer. Op advies een aanloopcondensator besteld bij Europart om 21.30 uur Volgende dag netjes geleverd en geplaatst in mijn droger. Werkt nu weer perfect 👍

Prima web shop

Het is een prima ****e om onderdelen te zoeken en te bestellen

Prima bedrijf vlotte service

Gemakkelijk via de website te bestellen en vlot volgens afspraak geleverd. Wat wil je nog meer?

Eindelijk eenvoudig reserve onderdelen vinden

Eindelijk eenvoudig reserve onderdelen vinden

Zeer snelle aflevering

Telefonisch prettig en accuraat geholpen

Als perfect verlopen

Ok

Snel, correct en de juiste materialen

Onderdelen geselecreerd op merk en type vaatwasser. Precies goed. Zeer anel geleverd.

Goed product en netjes bezorgd

Goede en snelle service

Heel fijn, aardig te woord gestaan. Snelle levering

Snel en goed

Duidelijke website, prima product en snelle bezorging!

Zeer goed advies

Aangerade vervangend type afstandsbediening werkte direct. Bedankt

Snelle levering en uitstekende informatie

De nieuwe glaasjes voor onze afzuigkap heb ik snel gevonden via de site. Bestelling werd vlugger geleverd dan verwacht. Super! Bij het afhaalpunt in Brunssum was voldoende parkeergelegenheid. Fijn dat dit er is.

makkelijk bestellen, snel geleverd

prettig bedrijf om onderdelen te kopen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE