alles is goed!!!

De bezorging de behandeling is ook goed

Snelle levering savonds besteld de volgen de dag al in huis en onderdeel paste perfect

Precies wat ik nodig had

Snelle levering, eenvoudige montage en mooi van kwaliteit.

Nooit gedacht, toch gevonden, en met zorg verzonden!

Optimaal!

Bestelling niet kunnen annuleren.

Het is vast een fijne winkel maar bestellingen niet kunnen annuleren en zo dus 2x verzendkosten betalen voor een artikel wat je niet nodig hebt vind ik wel erg vervelend.

Klantbelofte helemaal waargemaakt, voor 22:00 u besteld, volgende dag in huis!

Super efficiënt ingericht koopproces; in 2 tellen was het gefikst. En de volgende dag keurig thuis bezorgd. Wat wil een mens nog meer?

Website goed, bestelling eenvoudig, communicatie levering slecht.

Op de website kon ik eenvoudig de informatie vinden en de controle functie van het onderdeel op juiste type nummer apparaat is zeer goed! Bestelling werkt prima net zoals de iDeal betaling. Ik heb gekozen om de bestelling af te laten leveren in de winkel en dus zelf af te halen maar de bevestiging dat het artikel was afgeleverd op de locatie ontving ik erg laat. Het artikel lag al sinds dinsdag al klaar en doordat ik telefonisch contact heb opgenomen kwam ik hierachter. De bevestiging dat het bestelde artikel afgehaald kan worden kwam 4 dagen later zelfs nadat ik deze enquête heb ontvangen. Hier valt dus iets te verbeteren!

perfecte transactie

Snel en juiste levering

Onderdeel geleverd conform verwachting

Onderdeel geleverd conform verwachting

Goed geregeld!

Bestelling geplaatst, volgende dag thuis geleverd.

Snel verzonden

Bestelling snel verzonden en de volgende dag al in huis

Prima transactie..

Vriendelijkste prijs op het net. Snel geleverd. Duidelijke site.

Goede website, vlotte levering en perfecte communicatie.

Met dank voor de vlotte levering en perfecte communicatie.

Snel geleverd, verpakking voor iets breekbaar kon beter. Maar toch 4⭐️

Onderdeel paste niet

De opzetkam voor de Philips tondeuze QC5060/70/80 past niet goed. https://www.europart.nl/philips-opzetkam-422203622311-qc5560-qc5570-qc5580-tondeuse-92709110

Te gek

Te gek

Top, snelle en goede levering!

Juiste onderdelen leverbaar en de volgende dag in huis.

Goedkoop en super snelle levering

Ik heb zondag om 16.00 besteld, en het pakje kwam de volgende dag op maandag om 11 uur binnen super service. En het product was als omschreven dus kon hem snel plaatsen

Op de site snel gevonden wat ik zocht. Bestellen en afrekenen ging eenvoudig en de volgende dag had ik het gewenste product in huis. Top geregeld!

Goede afhandeling bestelling.

Helaas kon ik de inbouwspotjes voor mijn 15 jaar oude keukenverlichting niet vinden en ook een alternatief voor een gat van 50 mm en bestaande stekkertje kon ik niet vinden. Nieuwe spotjes voor in de ITHO afzuigkap vond ik wel.

Was heel vlug binnen

Snelle service en betaalbaar

Knop behuizing van combimagnetron was kapot. Bij europart gewoon te verkrijgen. Beter als een nieuwe combimagnetron kopen 😊

Snelle bezorging en prima verpakt kwam de boven en onderkorf voor de vaatwasser ij ons aan.

Het juiste scharnier was snel gevonden en geleverd.

Mijn koelkast scharnier zei hou de deur zelf maar dicht. Koelkast 17 jaar oud in een inbouw keuken succes..... Via Europart toch het juiste scharnier kunnen vinden, de afbeeldingen die bij elk product staan perfect. 2 nieuwe scharnieren hebben voorlopig een nieuwe koelkast kunnen besparen.

Super snelle levering

Artikel was makkelijk te vinden door het artikelnummer van ons product op te zoeken.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE