Uitstekend!

Goede service!

Snel het juiste onderdeel

Op zondag ging mijn oven kapot. Het bleek de thermostaat te zijn. Via het typenummer, en de inmiddels uitgebouwde thermostaat, opzoek gegaan naar het onderdeel. Snel gevonden en voor een mooie prijs besteld in de veronderstelling dat deze dan dinsdag geleverd gaat worden. Even later kreeg ik de orderbevestiging en daarna dat het onderdeel verzonden is. Wat bleek, ik had zondag om 17:15 besteld en orders besteld voor 17:30 worden, mits op voorraad, nog verzonden. En idd, maandag werd het onderdeel bezorgd en diezelfde avond kon de oven weer worden gebruikt. TOP!!

Goede pomp zeer snel geleverd

Zondag besteld en maandag binnen

Supersnel geleverd na de bestelling te hebben geplaatst.

Ik was op zoek naar een monddouche. Op internet vond ik deze bij Europarts. Twee dagen nadat ik had besteld had ik het product in huis. Ik werd prima op de hoogte gehouden over de status van verzending.

Super super snel geleverd

Item de volgende ochtend al in huis! Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Snel en makkelijk besteld

Snelle levering Makkelijke website

Nieuwe afvoerpomp wasmachine werkt prima.

Via de site van europart een vervangende afvoerpomp voor de wasmachine besteld. Allereerst gevraagd om advies welke passend is bij mijn type. Daarbij wordt alleen het originele artikel geadviseerd, dat vind ik een gemiste kans. Een vergelijkbare pomp, niet van het originele merk is in mijn ogen ook prima. Bovendien lag de prijs van het originele artikel hoger dan bij de fabrikant zelf, dus als ik dat had gewild, had ik hem daar beter besteld. De pomp doet wat ie moet doen.

snel en goed geholpen

het product was precies zoals beschreven en het paste perfect

geweldige service

zeer snelle levering

zeer snelle levering naar winkel-dichtbij

Vrijdagmiddag stofzuiger-hulpstuk besteld, dat zaterdagmorgen al afgehaald kon worden bij winkel op 5 km afstand. Supergemakkelijk en ook nog goedkoop!

Ordered in Belgium T0-22:00, delivered T0+1Day-10:00 !!!

Ordered in Belgium in the evening, packaged in the Netherlands a few minutes later, sent by the same day via POSTNL, delivered at my home in the next morning.

Vlot en correct.

Goed.

Alles was goed verlopen van mijn bestelde artikel

Snelle levering en prima service om juiste onderdeel te vinden

Zeer tevreden over de levering.

Zonder problemen makkelijk besteld, en snel geleverd.

snel

snelle levering via winkel borne

Supersnel geholpen en zéér correct, echt 'n aanrader ! !

Ik heb 'n positieve ervaring met Europart ! Snelle antwoorden en levering ! Gewoon weg top !

Product zoals verwacht

Goed product geleverd en binnen 1 werkdag.

Slechte aflevering via lokale winkel.

Filiaal geeft 2 dagen na elkaar, desgevraagd, dat bestelling niet binnen is. Blijkt na interventie hoofdkantoor niet te kloppen onderdeel was wel binnen. Winkel belt ook niet terug zoals was afgesproken.

Wel snel , maar twijfels over origineel onderdeel..

Bestellen en levering prima. Maar wel vreemd als je een duurder origineel besteld voor een Bauknecht vaatwasser en de onderdelen ontvangt in een Whirlpool verpakking (oké kan hetzelfde zijn) waarvan de gesealde zijkanten beide al open blijken te zijn. Ik kan dus niet meer met zekerheid vaststellen of ik wel daadwerkelijk originele (lees duurdere) onderdelen ontvangen heb ipv replica's. Maar goed, de vaatwasser is weer gerepareerd.

Eerst op een andere site (fiyo.nl) besteld maar daar wordt het artikel maar steeds niet geleverd ondanks beloftes. Besteld en volgende dag geleverd op Europart.nl Perfect wat ik zocht en tegen een goede prijs!

correct, snel en goed verzorgd

Nogmaals prima en goed.

Goed geregeld

Duidelijke afspraak via mail en alles nagekomen.

Zeer positief

Onderdeel snel gevonden op de site en ook snel geleverd. Prima

Snelle betaling en snelle levering. Het goede artikel dus allemaal zeer goed

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE