Zoals een webshop zou moeten functioneren. Prima.

Enkel de site ziet er een tikkie veroudert uit maar het proces functioneert prima. Bestelling, betaling, bezorging. Dikke duim

Perfect en probleemloos

Profesionele site met vele Parts! Zeer tevreden

Gekregen wat ik besteld had.

Ruime keuze en snelle levering

Prima ervaring, heb hier al vaker onderdelen besteld voor koelkasten, vaatwassers en wasmachines. Snelle levering, nette prijzen.

Goede prijs en zeer snelle levering

Zondag middag besteld en maandag morgen al geleverd

Moeilijk te vinden onderdelen zijn bij Europart verkrijgbaar

Een onderdeel van een apparaat moest vervangen worden. Ondanks dat het apparaat waarvoor we het onderdeel nodig hadden vrij oud is had Europart deze gewoon op voorraad. Zondagochtend besteld en maandag hadden we het al in huis. Bestelproces verliep zeer makkelijk en het volgen van de verzending ook. Als we weer een keer iets nodig hebben dan zal Europart de eerste (web)winkel zijn waar we gaan zoeken.

als enige te leveren onderdeel in voorraad

goede service vlotte levering gevonden wat ik zocht het onderdeel past perfect

bestelde artikel snel geleverd

bestelde artikel snel geleverd

Vorige week heb ik een Trommelkruis voor mijn Samsung was-droogcombinatie besteld. Op zaterdagavond besteld en op maandagmiddag ontvangen. Snelle actie moet ik zeggen, TOP! Het trommelkruis heb ik gemonteerd en de hele wasmachine weer in elkaar gezet. Alles past en ik dacht dat wij snel weer met de was konden beginnen. Niets was minder waar. Het leek alsof de computer van de verschillende was programma's compleet inde war was. Samsung gebeld en hun advies was om het moederbord te resetten. En als dat niet lukte kon ik een nieuw moederbord betellen voor €180,-. Achteraf blijkt dat je mijn type machine helemaal niet kan resetten. En via jullie ben ik er ook achtergekomen dat het moederbord ook niet meer leverbaar is. Goede info Samsung, NOT!!! Dus wij waren eigenlijk al van plan om een nieuwe wasmachine te bestellen, toen ik dacht dat ik Europart maar eens ging bellen om te vragen van welk merk de prijs kwaliteit verhouding het best is. De dame die ik aan de lijn kreeg ging erg doortastend aan de slag om, nadat ik mijn verhaal gedaan had, te vragen wat de werkelijke klacht op dit moment nu was. Ik legde uit dat het moederbord waarschijnlijk defect was. Ik kreeg van haar de tip om eens te kijken naar de niveau regelaar. In het slangetje daar naar toe kunnen nog wel eens zeep en stof resten achter blijven. Ik moest deze maar eens uitblazen. En Ja hoor..... inderdaad veel rommel dat er uit kwam. Alles weer opnieuw aan gesloten en nu werkt alles goed. Geen storing meer in het moederbord. Ik wil Europart en met name de dame (ben haar naam jammer genoeg vergeten) die ik aan de lijn had heeeel hartelijk danken voor de erg goede service. Dit doortastende optreden maak je niet vaak meer mee. Het heeft ons het kopen van een nieuwe wasmachine gescheeld. Nogmaals een erg goede service en ik zal Europart natuurlijk bij andere aanbevelen.

Vlotte service

Wat ik zocht heb ik snel gevonden en op tijd geleverd.

Alles verliep vlot en correct.

prima service en prijs

alles prima

Solide. Eenvoudige opdracht zonder fout of hapering uitgevoerd

Vlot en gemakkelijke site

Correct en top

Goed product

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en na het bestellen had ik dan ook snel het juiste product in huis.

Snelle levering !

Snelle levering en goede communicatie omtrent status bestelde artikel.

Snelle reactie op vraag over onderdeel dat ik niet kon vinden en binnen paar dagen in huis!

Na een vraag over een onderdeel dat ik niet kon vinden kreeg ik binnen 1 dag een reactie waarin mijn bestelling al klaar was gezet en ik makkelijk kon bestellen. Daarna was het onderdeel erg snel binnen. En niet duur.

Vlotte levering

gemakkelijk zoeken en vinden van artikelen voor de broodbakmachine van kenwood

snelle levering,prima.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Snelle levering goed verpakt en product is van hoge kwaliteit.

Doen wat beloofd

Helder info, snelle levering

Helder info op de website, daardoor was het benodigde onderdeel snel te vinden.

Goed het juiste artikel snel geleverd

Snel geleverd ,juiste product goede web site

Super service!

Snel geleverd conform de afspraak, duidelijke website en goede afhandeling

positief

snel geleverd en artikel zoals beschreven

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE