Snel product gevonden en snel geleverd

Website makkelijk en overzichtelijk en levering volgens verwachting.

snelle levering dus bedankt

vind het jammer dat wel een belangrijk onderdeel niet er bij zat ,de borgveer ik vind dat die bij de bestelling hoort bij een klep behoord ook bevestigingen in een levering .er was gelukkig dus het vaste gedeelte afgebroken en missend dus kon ik die borg veer uit het oude klepje halen ,anders kon de klep niet eens gebruikt worden .nog een opmerking in een kleinere doos of zak kon het pakje gewoon door de brievenbus gegooid worden verder alles goed en perfect dus eerlijk zat die borg veer erbij kreeg je van mij een 10 of meer zelf .

Nooit meer bij deze.

Micaplaatjes voor een Whirlpool combimagnetron besteld en betaald, mail ontvangen geen voorraad ook niet bij de leverancier, tot 4x toe 4weken uitgestelde levering, ook een onacceptabel voorstel gekregen voor het kunnen leveren van een grotere plaat om het zelf uit te knippen en gaatjes in te maken. Uiteindelijk bestelling geannuleerd en de betaling binnen 24 uur retour ontvangen. De benodigde originele plaatjes bij concurrent Fixpart besteld, betaald en binnen 24 uur ontvangen. Als je Service en Klantvriendelijk wil zijn en jou leverancier kan niet binnen een acceptabele tijd kan leveren dan kijk dan eens of een branchegenoot je kan helpen maar stel een klant niet teleur een weggelopen klant komt nooit meer terug.

snel, correct en netjes afgeleverd binnen 24 uur

snel, correct en netjes afgeleverd binnen 24 uur. ruim assortiment en voor het kleine onderdeel van mijn wasmachine was alles, maar dan echt alles aanwezig met duidelijke aanwijzingen voor de correctheid van het gekozene t.o.v. wasmachine type

Gewoon goed

Snelle levering goede kwaliteit goede prijs....👍👍

Past perfect, en werkt goed mn nieuwe vriesdeurtje

Na mijn oude vrieskast deurtje stuj was, nieuwe besteld, en is snel bezorgd ook.

onderdeel snel gevonden en besteld, vlot geleverd

onderdeel snel gevonden en besteld, vlot geleverd

Groot assortiment, snelle levering.

Als wij onderdelen nodig hebben komen we al snel uit bij Europart. Redelijke prijzen. Duidelijke zoekfuncties en moelijkheden

Super snelle levering zoals beloofd

Goed product en snelle service

Bestelling en bezorging was geweldig goed. Op de site is het goed keuze te maken adhv nr van artikel in te toetsen of onderdeel past bij artikel. Heel duidelijk. Was er heel blij mee dat je losse onderdelen moeiteloos kan bestellen ipv weer duur een artikel te betalen.

hele goeie service

Duidelijk en snel in huis

Uitgebreid assortiment, snelle levering. Wasmachine was snel gerepareerd

snel, adequaat en verstand van zaken

dmv de juiste vragen te stellen, heeft Europart voor mij de juiste keuze gemaakt en zeer snel geleverd.

Snel het juiste onderdeel in huis

Heel tevreden met mijn online aankoop. Kwam veel sneller bij ons aan dan een monteur! Probleem direct verholpen.

Perfecte, snelle levering

Precies het onderdeel dat ik besteld had en binnen één dag geleverd. Klasse!

geweldig

Zeer snel geleverd. Ging om een koelkast rek. Volgende dag in huis. prima toch

Duidelijke foto's en goede informatie. Ik had het bestelde onderdeel ook heel snel in huis. Top.

Toppie

Prima onderdeel van Miele, volgens schema bij winkelier geleverd.

Eindelijk gevonden waar ik al lang naar op zoek ben.

Zoals ik in vorige regel al bevestigde bovendien een super vlugge afhandeling.

Goede en snelle levering van de aangekochte spullen

De levering was snel en volgens de belofte op de site

De afwasmachine onderdelen de volgede dag in huis!

Via het modelnummer van de afwasmachine kwam ik via Google op de site van Europart terecht en had het juiste onderdeel al snel te pakken. De betaling ging vlot en de bestelde artikelen waren de volgende dag in huis.

snel en goed

snel en goed

Super snelle levering

Zondags besteld en maandag morgen al in huis.

Accuraat en supersnel geleverd

Verrassend snel zonder gedoe of fouten

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE