Onderdeel snel gevonden

Scharnier voor oudere Siemens wasmachine via Internet bij Europart snel gevonden. Snel bezorgd, en door mij snel gemonteerd. Wasmachine heeft geen was over hoeven slaan dankzij Europart.

Goed service

Snelle levering. Prima site

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

zeer snelle levering

goed verpakt

Het juiste onderdeel op tijd geleverd.

Van onze vaatwasser was een onderdeel stuk. Via Europart had ik het juiste onderdeel zo gevonden. 3 klikken en bestellen maar. Één dag later kwamen ze het al brengen.

Besteld ontvangen past

artikel vlot gevonden vlot besteld snelle levering vlotte montage

Perfecte supersnelle service

Voorbeeldig in alle opzichten, of het nu productinformatie, zakelijke transparantie, of afhandeling van de bestelling betreft. Een schot in de roos!

gewoon goed

een betrouwbaar adres , bestelling verwerken zoals het hoort. niks op aan te merken.

Ontzettend goed

De website van Europart is helder en duidelijk en levert haar onderdelen snel aan, wel zo makkelijk.

Prima afgehandeld

Onderdeel besteld op vrijdag en netjes op zaterdag ontvangen. Redelijke verzendkosten bij een mooie voorraad (ook oudere onderdelen). Netjes zoals beloofd.

Prima 👍

Volledig volgens verwachting

SUPER!!!!

Zeer snelle levering, s'avonds besteld en de volgende dag al in huis. En alles is makkelijk te vinden op de website.

prima geregeld

na een paar klikken had ik gevonden wat ik nodig had prima

Vlot, deskundig en direct geholpen door vakkundig personeel.

Ik had onderdelen nodig die niet op de site stonden. Aan de telefoon was een deskundig persoon die direct snapte wat er nodig was. Het moest besteld worden en ik had het ruim binnen de gestelde levertijd in huis. Het waren de juiste onderdelen en na montage doet de magnetron het weer als vanouds. Goede service en vlotte bediening! Ook de informatie via de mail is duidelijk en snel.

klein onderdeel toch voorradig

Geweldig!

Snelle levering!!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd

Snel en betrouwbaar

Zeer snelle levering en de manchet en schokbrekers (inclusief gebruiksaanwijzing voor montage) voor de wasmachine pasten perfect!

snelle service, goed materiaal

Correct en behulpzaam aan de telefoon. Adviseert ook op juiste manier. Materiaal goed verpakt.

supersnel , volgens afspraak

zie boven

Makkelijk bestellen, en snel geleverd

Prima bedrijf.

Prima bedrijf. Overzichtelijke zoekmachines, zeer ruim assortiment. Communicatie is prima, de levering snel en geheel volgens afspraak.

Snelle levering van bestelde onderdeel

JOLO

Supersnelle service, top!!

Ik heb op een avond, precies om 22.00 uur, een bestelling gedaan bij Europart. En precies volgens de belofte werd het pakketje de volgende dag bij mij afgeleverd. Echt top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE