Snelle en goede levering

Bedankt en tot volgende keer'

Veilige afrekening. Correcte levering binnen de gestelde termijn. Het produkt voldeed aan de omschrijving.

Prima verzorgd en op tijd.

Kan alleen maar zeggen dat het uitstekend Verzorgd was, keurig ingepakt en mooi op tijd.

volgens afspraak geleverd

ik heb ontvangen wat ik heb besteld, een dag na het bestellen

Goed, zoals verwacht mag worden.

Afhandeling en levering zoals verwacht wordt.

Zoals het hoort!

Bestelling geplaatst op zaterdagavond 22h en maandag keurig afgeleverd. Prima service!

Goed voor elkaar

Op de site alles goed kunnen vinden. En een snelle levering

Super snel een goed advies en snelle levering

Op de website wordt aangegeven dat je advies over welk product je nodig hebt, op kunt vragen. Wij hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt en we konden zelfs een foto hiervoor bijvoegen. We kregen binnen een dag een reactie met advies. We bestelden het product en kregen het direct geleverd! Het advies bleek precies te kloppen! We zijn ontzettend blij met het juiste onderdeel wat we ontvingen!

Alles geweldig afgehandeld.

Een service, lang geleden dat ik dit heb heb meegemaakt. Super!!

Top !

Onderdeel op vrijdag besteld en op maandag al kunnen plaatsen. Duidelijke site met hoe en wat. Uitstekende service, zoals je naar mijn mening, ook mag verwachten van een webshop...

Zoals het hoort

Lang moeten zoeken naar een wasmachine onderdeel. Mijn type was niet vermeldt maar de foto was overduidelijk. Bestelling werd na 2 dagen thuis afgeleverd.

Meer heb je niet nodig als “doe het liever zelf “ pensionado

Snel mijn onderdelen gevonden , en zeer snel geleverd Heb Europart in mijn favorieten gezet

super snelle levering, topservice

zeer overzichtelijke site, en snelle levering

ontbrekende onderdelen snel besteld en ontvangen

Bij de aankoop van een koelvries combinatie bij derden via internet bleek het montage set te ontbreken. Een telefoontje en een email waren voldoende om het ontbrekende set te bestellen. Of het goedkoop of duur was laat ik in het midden, ik had het nodig dus ik ben er blij mee :-) mvrgr Antonio

Top geleverd

Top geleverd

Snelle service , veel keus

Snel geleverd, goede tracking info, goed product

Voor de zoveelste keer onderdeel via Europart besteld. Kies altijd voor afhalen in de winkel (hoef ik niet thuis te zitten wachten). Tracking is perfect. Volgende keer op deze manier onderdelen bestellen.

Goed.

Goede website vlotte levering goede verpakking.

Onderdeel snel geleverd voor een goede prijs in vergelijking met andere webshops

Gewoon goed.

_____

veel keus en goede ondersteuning

onderdeel van koelkastdeur gezocht en snel gevonden

Duidelijke website en snelle levering

Na het knappen van het glas van de deur van mijn wasmachine vond ik op de website snel het goede originele onderdeel. Er staat duidelijk aangegeven op welke typenummers het past. Na mijn bestelling had ik het de volgende dag in huis!

Duidelijk en snel

Duidelijk op website hoe te bestellen en volgende dag in huis.

Prima service, snelle bezorging

Zie boven