Duidelijke site en snel geleverd.

Als Repair Café in een kleine ruimte heb je niet veel mogelijkheden om de te repareren spullen op te slaan en lang op je onderdelen te wachten. Bijkomend voordeel is dat er een winkel als afhaalpunt in de buurt is zodat ook de verzendkosten niet betaald hoeven te worden.

Uitstekend.

Gemak om te bestellen, snelle levering en zeer voordelig. Zeker een aanrader.

Voortreffelijk snel betaalbaar

Zie aanhef

zeer positief

Door de afbeelding op de site kon ik zien welke onderdeel ik nodig had. Op zondag besteld, dinsdag ontvangen. Ik kon zelf de wasmachine repareren. Top schilde me veel geld.

Snelle service, duidelijke webshop

Duidelijke, heldere website, voldoende betaalmogelijkheden en een snelle levering van het product.

Levering ok, termijn iets te lang.

Levering conform de bestelling, levertermijn was wel lang, 6 dagen. Al bij al ok.

Snel

Goede onderdeel snel gevonden, snel verzonden.

service en berichtgeving was ideaal.

Je kan zonder tussenkomst van derden redelijk snel het onderdeel vinden.

Artikel snel gevonden en snelle levering

Duidelijke site en prima produkt Snel en degelijke levering.

Ik had eerst besteld bij een ander bedrijf, zij zouden de dag erna leveren maar op die dag kreeg ik de mededeling dat het enkele dagen kon gaan duren. Toen heb ik mijn bestelling bij dat bedrijf geannuleerd en ben ik bij Europart terechtgekomen, zij leverden gelukkig wel de dag na bestelling. Ik werd goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. Volgende keer ga ik direct naar Europart.

Supersnel en onderdelen goed vindbaar!

Meerdere onderdelen hier besteld en supertevreden! Onderdeelnummers zijn direct te vinden en worden snel geleverd. Kan aan iedereen aanbevelen hier zijn onderdelen te bestellen. Chapeau!

Zeer vlotte en snelle service

Na het kiezen en betalen van mijn product, werd ik van begin tot aan de levering op de hoogte gehouden van de status van verzending. Zo heb ik het graag. De beloofde levertermijn werd perfect nagehouden.

Precies wat nodig is

Voor mijn Ikeakoelkast een onderdeel voor de deur nodig. Deze kon ik eerst niet vinden, dus een offerte opgevraagd. Binnen no-time een reactie, de volgende dag bezorgd en diezelfde dag heb ik het gemonteerd zonder problemen. Helemaal top.

onderdeel past niet

snel geleverd maar niet de goede maat

Wordt altijd perfect geholpen met de juiste produkten

Ik word altijd perfect geholpen als ik een offerte opvraag voor een produkt, of als ik een produkt inkoop. Geweldige service van een geweldig bedrijf!

Goede service en afwerking

Goed overzicht van de te bestellen onderdelen

Product werd snel geleverd (de volgende dag al) en was goed ingepakt

levering correct en tijdig gebeurt , koerierdienst enorm gehaast(onvriendelijk)

zie hierboven

Helemaal Top

Goede snelle service en levering. Ruim asssortiment. Kortom helemaal top.

Snel en goed

Artikel was op voorraad zoals telefonisch beloofd, paste precies in de wasmachine en werkte vervolgens weer

Uitstekend!

Snelle levering, prima product!

Super ! Snel en correct!

Besteld en de dag nadien werd het artikel geleverd. Had een slechte ervaring met Fiyo, waar ik eerst bestelde omdat ik Europarts nog niet kende op dat ogenblik, en dit maakte alles goed. Bedankt voor de goede service!

Koude douche

Beste, Als eerste wil ik laten weten dat jullie de beloofde leveringstijd van 3 á 5 dagen niet halen, mijn bestelling is 7 werkdagen achter gebleven, dit is echter niet het ergste de 3 stelen voor schop ( zie bestelbon onder) zijn waardeloos, al bij de 2 schep, met hooi (dus licht materiaal) breken de bouten uit de steel en zijn deze wegwerp, dit is al bij 2 van de 3 stelen gebeurd, de ijzeren buizen klemmen niet voldoende om de stelen en al bij het instelen draaien de stelen constant los, kortom een waardeloze aankoop van €30! Ik zie graag een reactie van jullie om te horen wat hieraan gedaan kan worden Met vriendelijke groet Bert Vermeulen Kopie van bestelbon: Geachte heer Vermeulen , Bedankt voor je bestelling! Bij deze bevestigen wij je bestelling. Je hebt het volgende product besteld: Pos. Artikelnummer Omschrijving Aantal Prijs Totaalprijs 1 335356 Aardappelvork met 10 tanden 1.00 € 25.99 € 25.99 2 399766 Maisvork 6 tanden standaard 1.00 € 24.49 € 24.49 3 868379 Steel voor schop, 1300 x 41 mm, gebogen, deelbaar 3.00 € 9.99 € 29.97 4 811828 Mestvork 4 tanden 1.00 € 14.99 € 14.99 Verzendkosten € 5.95 Kortingscodes: Gratis verzending € -6.00 Totaalprijs: € 95.39 BTW is bij de totaalprijs inbegrepen. Prijzen, levering en betaling zijn alleen geldig voor bestellingen vanuit Nederland. Je bestelling bevat de onderstaande informatie: Factuuradres Betaling Afleveradres Bert Vermeulen Wurfeldermolenweg 49 3680 Maaseik BE bancontact Bert Vermeulen Wurfeldermolenweg 49 3680 Maaseik BE

prima geregeld en heel snel

Is als boven gewoon alles goed

Snel en goed

Binnen een dag had ik de nieuwe batterij van m’n laptop in gebruik. Top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE