snel geleverd, goed verpakt

Overzichtelijke site. Onderdeel eenvoudig te vinden en te bestellen.

Top! Originele onderdelen en snelle levering!

Onderdelen DeLonghi Nespresso machine snel geleverd, en gemonteerd. Want een dag zonder koffie ... dat bedoel ik!

In eerste instantie was een verkeerd product gestuurd

In eerste instantie was een verkeerd product gestuurd. Na een telefoontje is dat overigens heel erg snel opgelost.

Toppie

'avonds besteld en de volgende dag binnen!

Bestelling en levering verliep zonder enig probleem

Gemakkelijk om te bestellen en zoals aangegeven de volgende dag beschikbaar om opgehaald te worden

Snelle levering en veel op voorraad

's-avonds besteld en de volgende dag werd het onderdeel van mijn wasdroger al geleverd. Ook loont het de moeite om even met een winkel te bellen als je iets snel nodig hebt en in de winkel wilt ophalen. Op de site stond 2 dagen, maar een ander onderdeel dat ik snel nodig had was de volgende ochtend al in de winkel op te halen.

Snelle service/duidelijke website

Handige website waar je mbv je serienummer onderdelen kan selecteren! Snel geleverd!

Bijzonder Onderdeel besteld voor Kärcher hogedrukreiniger (koelingsmantel). Vlotte service en levering. Geweldig dat het onderdeel via Europarts verkrijgbaar is

ideaal, eindelijk een plaats waar ik terecht kan voor wat ik nodig heb

super service, duidelijke omschrijving produkt en direkt geleverd

super snel geleverd

snel en goed

Artikel op voorraad

Doet wat ze zeggen. Vandaag besteld morgen in huis. Min punt: Verzendkosten aan de hoge kant

Goed contact snelle levering

Fantastisch ga zo door

Product is goed maar de communicatie met het afhaalpunt kan beter

Ik had geen mail ontvangen dat mijn bestelde product binnen was gekomen. Was nogal rommelig in de winkel en het duurde even voordat mijn bestelling gevonden was.

Super service!

Super service!

Alles klopt.

Goede en duidelijke website. Gezochte product snel gevonden. Vlotte levering en goed verpakt.

Perfekt

Juiste onderdelen passen perfekt , juiste prijs

Prima website, makkelijk te bestellen, te betalen en snel in goede staat ontvangen.

Snelle en juiste levering

Via internet bestelling geplaatst die binnen de gestelde tijd af te halen was in de winkel.

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

Zeer snelle en correcte service

Supersnelle levering van juiste bestelling!!!

Makkelijke en overzichtelijke site en levering dag na bestelling, prima.

Goede zoekmogelijkheden en product informatie op de site. Na de bestelling wordt de aankoop de dag erna goed verpakt afgeleverd. Prima geregeld.

Het pijpje van onze espresso machine vonden we snel op de site. Levering was supersnel. Wel jammer dat verzendkosten bijna meer waren dan de aankoop prijs. Maar voor totaal bijna 9 euro maak ik weer heerlijk cappuccino.

Snel en goed geleverd.

Goede zoekmethode om het goede artikel te vinden, snelle verzending.

Had op zondag besteld en maandag lag het in de bus

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE