Snelle en acurate levering

Onderdeel voor koelkast 's avonds besteld. 's middags al bezorgd, met duidelijke handleiding en plaatsingsadviezen. Top!

Supersnel en precies goed

Vaatwasser om 1800u kapot, uitgebouwd om 2130 uur, om 2145 oorzaak gevonden;microswitch bij vlotter doorgebrand; na googlen tenslotte bij europarts onderdeel gevonden voor goede prijs, om 2155u, net voor sluitingstijd orders besteld, volgende dag met post om 1300u binnen, om 1400 gefixed, en vaatwasser weer goed voor een tijdje 😃

snel en correct

onderdeel niet moeilijk te vinden en bestellen gaat snel , levering ging nog sneller.

Helemaal top, goede website en uitstekende service

Het door mij benodigde onderdeel was goed en snel te vinden op de website, De bestelling ook goed en overzichtelijk en vervolgens een vlotte levering van het onderdeel. Echt een aanrader.

De juiste onderdelen voor de juiste prijs

Bij invoeren van produktnummers worden direct alle mogelijke onderdelen getoond. In vergelijking met andere leveranciers van onderdelen wordt hier een scherpe prijs gehanteerd.

Snel, goed en goedkoop!

Het onderdeel voor mijn wasmachine werd heel snel geleverd, was veel goedkoper dan een origineel Miele onderdeel en het werkt perfect! Mijn machine kan nu weer lang mee.

Vriendelijke en behulpzame klantenservice , levertijd van bestelde artikel was 27 dagen echter alsnog binnen 1 week geleverd . Top service !!

Zeer snelle bezorging, en vriendelijke service per telefoon. Groeten aan Jesse, die me zeer goed geholpen heeft.

Eenvoudige bestelling snelle levering

Super snelle sevice

Juiste artikel voor een heel oude koel/vrieskast. En de volgende dag geleverd.

Goede producten en prima service

Nadat de bestelling geplaatst was, werd het product de volgende dag al geleverd! Super fijn!

Super, snel en simpel

Super goede response, besteld om 22:06 de volgende dag meteen al in huis

Snel en efficiënt

Ene dag besteld andere in huis

Eerste bestelling goed bevallen!

Snelle Levering en goede prijs!

Zeer punctueel besteld

top

snelle en goed op te volgen uitvoering en levering

prima service

In één woord: uitstekend!!

Snel en goed

Het was binnen een dag bezorgd en duidelijk het juiste artikel kunnen bestellen.

Wauw ... een super ervaring ... een onderdeel shoppen ... kunnen veel sites nog iets leren

Benodigde onderdeel was niet te vinden op de site. Via contact een email gestuurd met foto van het typenummer. Binnen 1 uur al reactie. En dat in de vakantietijd. In de mail een link om het benodigde onderdeel direct in de winkelmand te stoppen. TOP. Fouten uitgesloten. Na betaling het onderdeel de volgende werkdag al in mijn bezit. SUPER

Mooie duidelijke site onderdelen + snelle levering.

Prettige manier om te shoppen.

Deskundig en snelle levering

De dame aan de telefoon was terzake zeer deskundig

Zeer vlotte levering en keurig verpakt.

Zeer vlotte levering en keurig verpakt.

Goede prijs correcte aankoop en snel in huis 👍🏼

Goede ervaring met Europart, kan ik aanbevelen.

Zeer goede ervaring, snel antwoord op de email, snelle bestelling en snelle levering!

Ik was op zoek naar een product op de site wat ik dacht gevonden te hebben, echter voor de zekerheid de vraag gesteld via de site, hierop had ik binnen 1 dag antwoord met een passend product welke na bestelling de volgende dag al geleverd werd. deze snelle en kordate service is zeer goed!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE