snelle service en hulp !

een onderdeel van m,n wasmachine kapot , het serienummer opgegeven aan europart . online en snel antwoord , ze hebben het in voorraad ! ik heb het direct besteld en betaald , en binnen 24 uur had ik het onderdeel in huis en bevestigd aan m,n wasmachine . hartelijk dank voor de snelle en uitstekende service Europart !

Besteld en afgehaald, fijn zoveel locaties

Mjn bestelling voor miele afwasmachine besteld en direct geleverd. Goede service

Goede winkel

Had een onderdeel nodig voor een wasdroger. Vlot de goede gevonden, makkelijk besteld en vlot en volgens afspraak geleverd. Ik ben zéér tevreden.

Zeer vlotte afhandeling

Hardstikke goed!

Zelfs moeilijk te vinden producten gewoon te bestellen. On-line besteld, de volgende dag in huis! Goed werk! Een aanrader!

Gewoon goed volgens afspraak op tijd!

Op site makkelijk gevonden wat ik moest hebben en het bestellen is een makkie. Fijne feedback via mail. Als ik weer wat zoek weet ik waar ik wezen moet.

Zou keurig op tijd worden bezorgd, als de post.nl zich aan de afgesproken tijd zou houden, maar daar konden jullie niets aan doen. Verder goed verpakt. Weet nu mijn adres voor een evt volgende bestelling. Voor ierdereen aan te bevelen

Heel tevreden

Duidelijke specificaties op de website en extreem snel verzonden. Al was het een zondag, nog voor de middag hadden we het in huis op maandag.

Perfect hersteld

Na jaren was de klem van de stofzuigerstang lam. Makkelijk het onderdeel bij Europart kunnen vinden en bestellen, in 2 dagen thuis. Fluitje van een cent om het onderdeel te plaatsen, stang werkt weer zo als verwacht.

In de avond besteld, volgende dag geleverd. Onderdeel paste perfect en koelkast doet het weer!

klantvriendelijk

mijn bestelling was verkeerd geleverd. Er werd direct gebeld met het magazijn. Het bleek een productiefout te zijn .Na een week had ik mijn bestelling toch nog ontvangen. De productiefout was hersteld.

Vlotte levering

Goed te vinden op internet

Super sevice

Ik was een klein slangetje kwijt van mijn espresso apparaat. Gelukkig kon ik het bij Europarts bestellen. Heel erg blij mee!

Zeer tevreden!

Makkijk onderdelen op de site te vinden, snel verzonden!

Snel en accuraat

Handige website om een onderdeel te vinden op merk en type. Verzenden kan wel praktischer en klantvriendelijker. Post nl. bezorgt andere pakketjes ook bij de buren, indien wij er niet zijn. Europarts levert dan af aan een service punt

Het is een duidelijke website. Ik ben nog niets tegengekomen wat ze niet hebben

perfect , ik heb het goed ontvangen in goede staat .

Duidelijke website

Mijn artikel snel gevonden en snelle levering.

Goede inschrijving artikel duidelijke afbeelding en snelle levering top👍

snel duidelijk en prima verzorgd

Had een probleem met een onderdeel van een Philips stofzuiger. Philips kon/wilde het niet leveren. snel gevonden bij Europart

Helemaal goed

Was op een camping en had een onderdeel nodig voor mijn Dometic koelkast in de caravan. Woensdag besteld, donderdag al af te halen in de dichtstbijzijnde Europart winkel (in Hardenberg), Vlakbij, kon niet beter ! Supersnelle service, dus zeker een 10 voor Europart.

Super snelle levering.

Goede webshop met duidelijke zoekmachine en snelle levering.

Ik kreeg de borstel mooi verpakt naar ons toe gezonden

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE