Perfecte en snelle levering van de artikelen.

Vandaag besteld, morgen in huis. In 1 woord perfect,

Precies zoals beloofd

Makkelijk en snel

Erg fijn dat het voorwerp dat ik zocht zeer snel te vinden was en de volgende dag al in huis was.

prima; correct en meedenkend.

uitstekend

Vlotte levering van het gevraagde artikel

BK Knop Zwart, met afdekplaatje (9.47.53.01-0) besteld Artikel van goede kwaliteit. 's midags besteld volgende dag geleverd, prima!

Snelle prima levering

Onmiddellijk het juiste onderdeel gevonden.

Goed maar hoge verzendkosten

Goed maar hoge verzendkosten

Wederom prima spareparts die passen en functioneren

Bij Europart haal ik van tijd tot tijd reserve-onderdelen. Dat spaart geld, en beperkt afval en vervuiling, de spare-parts zijn vaak al gemaakt bij uitgave product, dus die hoeven we zodoende niet ook weg te gooien. De bestellingen bij Europart kloppen met de afbeeldingen en beschrijvingen. Het materiaal is van dezelfde kwaliteit als de apparatuur waar het in gaat. Het aanbod is inmiddels erg groot wat de kans op succesvol vinden groot maakt. Levering is zeer snel en netjes. Houd dat a.u.b. vol Europart.

Gewoon super

Ik had in mijn oude {maar goede} koelkast 2 kapotte strips van de glasplaat. Via europart bestelt en de volgende dag bezorgd. Ook werd er gecontroleerd of de strip wel de juiste was. Volgende keer weer. Bedankt Peter

Snelle levering, precies de goede onderdelen.

Perfecte webshop

Duidelijk ; behulpzaam ; correct ; snelle afhandeling

Top levering!!

Op de site werd verteld dat je voor ..... tijd besteld de volgende dag in huis, en dat klopt precies

Ik had een kapot afzuigkap filter toegestuurd gekregen. Werd onmiddellijk de volgend een nieuwe gestuurd zonder enige kosten

Mijn aankoop zeer snel geleverd

Alles wat ik bij jullie bestel wordt zeer snel geleverd. Daar kunnen anderen bedrijven nog wat van leren. En de verpakking is netjes en degelijk zonder poes pas. Jullie weten hoe het hoort.

Het juiste onderdeel, snel geleverd

Er was een onderdeel afgebroken in mijn koelkast. Merk en model koelkast opgezocht op Google, en toen stond Europarts gelijk op de eerste pagina. Ik had het onderdeel snel gevonden op de site. Prijs viel mee. 2 dagen later had ik het onderdeel in huis. Onderdeel past precies, dus zeer tevreden.

IK ben zeer tevreden met snelle service.

Snelle levering en goed verpakt

Snel geleveerd en netjes verpakt

De vlotte levering was oké.

Het was de eerste maal dat wij een bestelling plaatsten bij Uw firma. En het resultaat is oké.

Goed en super snel

makelijk te bestellen via de site, en snelle levering.

snelle acurate levering

geleverd product geheel conform bestelling. binnen 24 u geleverd.

Snel en goed!

Goed en snel!

Prima internet winkel.

Ik had problemen met de vaatwasser dus een kennis gebeld en hij verwees mij naar deze site ,alle gegevens ingevoerd type nr ,servies nr, enz . pomp zaterdag avond besteld en maandag in huis, gemonteerd en alles werkt weer , en voor de prijs hoef je het niet te laten . Groetjes van een tevreden klant.

Kopen zonder allerlei onzin geweldig

Zeer vlot gegaan. Product goed omschreven zoals voor welk type het bedoelt is alleen ik miste de afmetingen.

super

snel en correct !