Product voldoet aan verwachting, snelle levering.

Product voldoet aan verwachting. Op de site staat beschrijving voor montage wat erg handig is.

SUPERRRRR

SNEL ANTWOORD OP MIJN VRAAG EN METEEN EEN LINKJE MEEGESTUURD OM TE BESTELLEN EN OOK SNEL GELEVERD SUPER

Super snel geleverd

's avonds besteld, volgende dag in huis. Onderdeel zoals verwacht

Duidelijke website, snel besteld, snel geleverd.

Korter als hierboven lukt niet!!

Juiste onderdeel snel in huis

Dus

Prima gegaan.

Had een sproeiarm nodig voor mijn 13 jaar oude afwasmachine. De oude viel er steeds vaker van af. Op de site van Europart gekeken en een vervangende arm besteld. Binnen enkele dagen een nieuwe ontvangen, ging allemaal perfect. Probleem is ook opgelost: de afwas kan nu weer 's nachts gedaan worden.

Snel geregeld

Goeie levering

Part moeilijk verkrijgbaar, Europart kon het binnen 3 weken leveren. Superservice voor een heel goede prijs.

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Scheerblad besteld. Dat was makkelijk te vinden met een duidelijke beschrijving op de website. Volgende dag in huis.

Snel geleverd, juiste onderdeel

Op de site werd aangemerkt of het onderdeel paste bij mijn kapotte apparaat. Snel besteld, geleverd en het apparaat werkt weer!

makkelijk het goede onderdeel gevonden en snel geleverd.

Met het typwnummer van de koelkast was het heel eenvoudig om een vervangende deurbak te vinden. De volgende dag al in huis, in een woord fantastisch.

Snelle levering. Prima verpakt. Goede website.

Super service

Hulp gevraagd bij bestellen product, bestelling geplaatst en snel in huis. Snelle reactie, snelle levering. Bedankt!

Spoedige en makkelijke levering, product perfect geleverd precies op t beloofde moment! Ik ben super super super tevreden zal zeker nog eens bestellen

bestelling op voorraad, volgende dag bezorgd!

Goede ervaring. 'S avonds besteld en de volgende dag bezorgd via PostNL.

Het geleverde product was defect, één mail en geregeld. Er werd direct een nieuwe toegestuurd. Goede service.

Goede service lange levertijd

Snelle levering..alleen wat onduidelijk omschreven op de site stond prijs per stuk was duidelijker geweest als er per set zou staan nu heb ik dus 4 sets 😀

Snelle en juiste levering!!

Snelle en juiste levering!

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis!

Geweldige service. Goede, duidelijke website, prima bestelsysteem! Vrijdagavond om 20:00 besteld, zaterdag al in huis! Top!

Goede website met duidelijk type nummers voor de producten

Volgens afspraak geleverd. Voor onze 10 jaar oude oven op typemummer het correct onderdeel geleverd

Goede afspraken

Levering exact zoals afgesproken, verpakking heel veilig zodat niets kon breken . Super content met bestelling

Snel, snel, snel

Heel snel en betrouwbaar!

Uiteindelijk precies het onderdeel dat ik zocht

Na een aantal e-mails met foto’s en tekeningen ontving ik niet veel later precies het onderdeel dat ik zocht: prima! Wel waren de e-mails een beetje onduidelijk te lezen in het e-mail programma van mijn Apple computer, dus moest ik vaak de online versie raadplegen.

Alles prima gegaan.

Duidelijke website, onderdeel besteld en snel in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE