top

gewoon goed duidelijke informatie en snelle levering

Snel en correct geleverd

Vlot

Gelijk in huis en advies klopte

Goed zaken doen

Goede service, correcte afhandeling,goede klantenservice. Jammer dat de pakketdienst de verkeerde straat had uitgekozen maar dit werd in een dorp als Bakel snel opgelost

snelle afhandeling en artikel goed verpakt

na bestellen vlugge en professionele verwerking en bezorging van de bestelde artikelen

goede en snelle levering

Zeer goed aan te bevelen

Alles is er goer geregeld naar mijn inzien.

9,5

Levering in 24 uur Retour snel bevestigd Keurige hulp bij keuze artikel

Zeer snelle service.

Onderdelen zijn makkelijk te vinden op site. Snelle levering en goed verpakt. Duidelijk en simpel te bestellen.

Had een bakje voor de ijskast deur nodig was op voorraad en niet te duur. Volgende dag in huis door middel van ophalen in de winkel.

Nep

Ik heb koolstoffilters gekregen die niet origineel zijn dus ben niet tevreden voorheen nooit geen problemen gehad en nu wel ik heb nu voor de derde keer bij jullie besteld en kreeg nu de gelijkwaardige koolstoffilters die ook nog eens 8,99 euro goedkoper zijn...

Snelle levering van originele merk onderdelen.

Voldoet aan verwachting.

Zie hieronder

Snelle levering en goede service

Zeer positief

Blij met de bestelling en direct het juiste product zoals op de site stond aangegeven.

Prima service.

Mooie overzichtelijke en duidelijke website. Snelle levering.

Snelle hulp bij keuze maken en ook snelle levering !

Nespresso/Krups onderdelen gekocht. Was eerst niet zeker of ik het juiste part voor ogen had maar binnen een dag had ik reactie op mijn via email gestelde vraag. Daarna besteld en volgende dag keurig in huis !! Prima zo.....!

Supersnel

Makkelijke site waar je snel de onderdelen voor jouw type wasmachine kunt vinden. Zeer snelle levering, ik vind het een fijn bedrijf.

via internet gezocht en gevonden

zeer goed, snelle levering

Makkelijke zoeksite, bestelling en snelle levering.

Snelle levering, fijne overzichtelijke website.

Onderdeel voor stofzuiger besteld en zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Goede prijs ook.

Subliem

Het zoeken naar een geschikt onderdeel voor mijn microgolfoven (ondertussen 12 jaar oud) verliep heel vlot op de website. Plaatsing bestelling en afhandeling gebeurde foutloos en het bestelde item werd zoals beloofd de volgende dag netjes verpakt thuis afgeleverd. Ondertussen het defecte item vervangen en ziedaar de microgolf opnieuw operationeel.

Snelle levering en goed advies.

snelle service en levering

duidelijke site met productomschrijving

Correcte service en goede kwaliteit van aangekocht product

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE