Snelle service en bij vragen via e-mail bijna direct antwoord

Héél goede service. In eerste instantie was mijn artikel niet op voorraad. Na opzoeking door hen stelde men een offerte op met verzoek of men dit mocht bestellen. Uiteindelijk heb ik toch nog een artikel gevonden uit stock, die iets buiten de spec's van mijn toestel viel, maar veel goedkoper, en die ook voldeed ... Niets aan te merken dus !

super snel

zondag besteld en maandag al ontvangen . thankkss

Correcte en snelle levering. Het wisselstuk doet het prima.

Besteld en volgende dag geleverd. Wisselstuk doet zijn werk. Prima communicatie. Transparant, helder en gericht.

Correcte en snelle levering. Het wisselstuk doet het prima.

Overzichtelijke site. Tevens snelle levering.

Zeer duidelijke website en bestelprocedure van originele onderdelen

Toteel geen problemen ervaren met bestellen en levering van een koelkast-onderdeel

Best service ever!!

I can honestly say I have never has such an easy experience placing an order,online, Perfect transaction, couldn't be bettered!!!

de volgende dag geleverd en de wasmachine doet het weer

positief

Supersnelle goede service

Nieuw koolstoffilter voor de afzuigkap volgende ochtend al bezorgd en door de fijne website ook meteen het goede model!

groot assortiment en snelle levering

Ik kon het rooster voor mijn combi-oven makkelijk vinden doordat je op typenummer kan selecteren. Een dag later werd het al bezorgd.

Snelle levering en duidelijke site

's Avonds een setje breekbanden voor onze vaatwasser besteld. Werden netjes de volgende dag geleverd.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Niets op aan te merken.

Duidelijk en snel

Duidelijke website, snel het onderdeel gevonden én bezorgd. Top!

Perfecte ervaring!

Handgreep wasdroger gezocht, bij europart het originele artikel gevonden, binnen een dag geleverd en ook nog tegen de laagste prijs! Wat wil je nog meer? :-)

Het juiste onderdeel zeer snel in huis

Een deurbak van de koelkast was snel gevonden met behulp van de barcode in de deur. Bestellen ging vlot, bezorging de volgende dag..

correcte levering

Prima geholpen bij het zoeken van de gewenste artiknummers

Volgende dag zoals beloofd op tijd bezorgd. Artikelen waren prima verpakt.

Meedenkend, oplossingsgericht en super klantvriendelijk

De sproeiarm van onze oude vaatwasser was helaas kapot. Een hele zoektocht naar het type nummer maar door Europa super geholpen. Er werd een tekening gemaild waarin ik aan moest geven wat er precies kapot was, ter controle dat zeker het goede artikel besteld kon worden. Netjes regelmatig per mail op de hoogte gehouden wanneer we het artikel per post thuis konden ontvangen. Wat een top klantenservice bij Europart, daar kunnen nog veel bedrijven de kunst van leren.

Post NL had pakketje als geleverd bestempeld, maar in plaats van het te leveren hadden ze het kwijt gemaakt. Europart gebeld en mijn bestelling is direct én kosteloos opnieuw verzonden.

makkelijk te vinden, snel

Goede site en duidelijk

Netjes verpakt en afgeleverd. Goed te volgen door de t&t van de post.

Zonder problemen het juiste artikel opgestuurd

Super !!

Zeer adequate en snelle levering!

Super snelle levering

Artikel is binnen een dag geleverd. Verzendkosten te hoog voor briefpakje.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE