nu geen idee

pakje nog niet ontvangen eerdere bestellingen wel op tijd

Alles gewoon perfect gelopen

Prima communicatie over de status van de bestelling. Perfect, snel en volgens afspraak geleverd

Precies goed

Duidelijk Snel Klopt helemaal + montage uitleg Super

Snel en accuraat

Klantvriendelijke website, snelle communicatie en accurate aflevering

Inderdaad.Goed gefikst!

Veel onderdelen te krijgen. Goed verpakt en snel geleverd!

Superbedrijf zonder poeha

Had nog niet eerder een onderdeel besteld bij U. Het goede onderdeel en ook nog eens supersnel geleverd. Een dikke pluim voor jullie, ben zeer tevreden! Hartelijke groet, Jan Mulder.

Gemakkelijk, en afspraken worden nagekomen.

😃

Snelle en groeide service

Uitstekende - en vlotte service

Artikel makkelijk gevonden op de site. Bij ontvangst bleek het artikel beschadigd, Na melding is meteen een nieuw exemplaar verstuurd.

uitstekende service en ruime keus onderdelen

Als concierge is Europart de perfecte partner voor onderdelen.

Goed snel

Goede website en snelle levering

De deur van het vriesvak was kapot van een 10 jaar oude koelkast. Het het typenummer van de koelkast kwam het juiste vriesvakdeurtje boven water. Op zondag besteld en op maandag geleverd.

Bestellen ging makkelijk en super snel geleverd. Goed gedaan .

Goede service!

Snelle en krantvriendelijke service

Zeer goede service gekregen via Messenger

De 25e product besteld, de 26e keurig geleverd. alleen jammer van die barst, dus kapot. Contact gezocht via Messeger, dit kan misschien iets sneller, maar misschien was ik niet de enige. Probleem uitgelegd incl. foto. De zelfde dag werd mij kosteloos een nieuwe toegezonden. Gewoon keurig geregeld.

Prima geregeld.

Online besteld en zonder enig probleem netjes op tijd het juiste onderdeel thuis ontvangen.

telefonische prima, uitvoering een stuk minder

Telefonisch gevraagd over spareparts die blijkbaar nog niet op de site stonden (Whirlpool diepvrieskast). Goed te woord gestaan, belofte gekregen dat ze dit zouden uitzoeken. Diegene die mij een offerte stuurde, heeft niet begrepen waar het om ging (een klep) en offreerde mij een hulpstukje. Per mail gevraagd om een andere offerte met foto van de klep meegestuurd. Nu wel de juiste klep ontvangen maar het oude hulpstukje stond nog in de offerte en die heb ik per ongeluk mee besteld terwijl ik die niet nodig had. Het hulpstuk dat ik evt wel had kunnen gebruiken was geen onderdeel van de klep en dus niet geleverd. Met het hulpstuk van de oude klep toch de nieuwe klep kunnen monteren. Dit had alles had voorkomen kunnen worden als alle spareparts + foto op de site waren geplaatst en besteld hadden kunnen worden.

Bestelling werd snel op gereageerd goed dus

Moet de bestelling nog ophalen! Ga ervan uit dat ie goed is

All OK

Goede website. Snelle en correcte levering.

goede site en ultra snelle levering

Eerste keer, volgende keer weer

top product juiste prijs

Al voor de 3e keer een onderdeel voor een apparaat besteld, en het wekt altijd prima en wordt snel bezorgd.

supersnelle levering originele onderdelen TOP!

Grote keuze goede website onderdelen snel te vinden en supersnelle levering top!

Snelle afhandeling en correcte informatie.

Ik werd vakkundig te woord gestaan nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan m.b.t. juiste artikel en retourzending.

Super snelle levering

Super snelle levering