Goede service en klantvriendelijk.

Een klein onderdeel besteld voor mijn accuboor. het voorwaard en terug palletje. Doordat ik de verzend kosten te hoog vond in vergelijking. Heb ik het laten bezorgen in de winkel. En daar kon ik het ophalen, netjes een bericht dat het er was. Super!

Snel antwoord en levering

Ik kreeg snel en een goed antwoord op mijn vraag. De levering zou 1 maand duren, best lang. Toch kreeg ik het bestelde in 17 dagen tijd al op de mat. En goede kwaliteit. Dus zeer tevreden, en als ik weer onderdelen nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Perfect afgeleverd volgens afspraak, niets als lof !

Het art. was makkelijk te bestellen en het is binnen 2 dagen afgeleverd.

goede service

De eerste keer wat one-line bestelt alles volgens afspraak dus ik ben tevreden

supersnelle levering

zeer duidelijke website waar ik snel het originele onderdeel op gevonden heb.

Zeer snelle en correcte afhandeling

Onderdeel eenvoudig en snel gevonden, besteld, betaald en de volgende dag geleverd gekregen.

Positief

Produkt is nog niet aangekomen. Ik wacht het nog rustig af.

S’avonds besteld volgende morgen in huis Duidelijke site

Was snel besteld, snel geleverd, en snel gemonteerd. Bijna alweer vergeten!

snel, directe en goede communicatie

snelle service, goede emails, fijne betaalmethoden.

Goede en snelle service.

Europart doet wat er wordt belooft! 's Avonds besteld en de volgende dag geleverd. Daar wordt door meerdere bedrijven mee geadverteerd maar niet iedereen komt dit na.

alles verliep feillooos

terzelfdertijd aanbieding van verschillende leveranciers van hetzelfde product vind ik zeer goed

Artikel besteld, en binnen 24 uur in huis,

Prima. "Ouderwets" goed geholpen

Ik had wat nodig voor mijn 10 jaar oude SMEG oven. Ik twijfelde na het lezen op de website en heb jullie toen gebeld. De mevrouw aan de telefoon heeft mij toen prima "ouderwets" geholpen. Goede zaken verder!

Zeer goede service.

Heb een erg goede ervaring met Europarts, snelle levering en er werd echt moeite gedaan om het onderdeel wat wij nodig hadden te vinden.

heel goed

snelle levering ,daar kunnen andere een voorbeeld aan nemen.

Nette service en keurig op afgesproken dag geleverd. Onderdelen in originele Miele verpakking.

Netjes volgens afspraak. Groot assortiment Miele onderdelen en op voorraad.

betaalbaar, duidelijk

levertijd had korter gekunt maar verder alles prima geregeld

Snelle en correcte afhandeling

Prijs- kwaliteitverhouding is prima. De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Alles liept perfect

duidelijke informatie en snelle verzending

duidelijke informatie en snelle afhandeling en bezorging

Snel gevonden op de websites en binnen 24 uur geleverd. fantastisch

zocht naar een onderdeel van Siemens en vond het op de site EUROPARTS. Duidelijk vermeld op de site, prijs en verzendkosten vermeld en voor ......... besteld dan de volgende dag bezorgt. Werd de dag na het te hebben besteld, omstreeks 12.00 uur thuis bezorgt, goed en keurig verpakt. Stond perplex

perfect

perfect één dag na de vaststelling van het defect hersteld!!!

Zeer tevreden.

Ik had een probleem met de wasdroger. Zelf al bedacht welk onderdeel vervangen moest worden. Het onderdeel werd keurig besteld, via email kon ik gemakkelijk en veilig betalen via ideal. Het nieuwe onderdeel werd zelfs twee weken eerder geleverd. Dus zeer tevreden.

Prima service en snelle levering

Ik wist niet zeker welke variant van het onderdeel ik moest bestellen. De klantenservice hielp me netjes en de levering lag binnen twee dagen in de winkel klaar.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE