Pluspunten
Weliswaar een eerste bestelling geplaatst ! doch de snelle en correcte service is een 10 waard !!
Verbeterpuntennihiul
Pluspunten
serie nr staan erbij...checken of het bij de machine past werkt goed.
Pluspunten
snel reactie op mijn vragen via mail. Precies de antwoorden die ik nodig had, snelle levering!
Tips voor montage. Tekening van het plaatsen van het onderdeel
Pluspunten
snel geleverd, top
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Super. Onderdeel van oven van 12 jaar oud nodig. Keurig het goede onderdeel gevonden door Europart en geleverd.
Pluspunten
supersnelle correcte levering
Pluspunten
Snel geleverd. Makkelijke site! Zeker aan te bevelen.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Eerlijk melden als een product niet direct verstuurd kan worden. Heb bijna meer dan 3 weken op een bestelling moeten wachten. Geen bevestiging gekregen dat product op het ophaalpunt binnen was gekomen.
Pluspunten
Communicatie was goed, maar niet geheel punctueel.
VerbeterpuntenBevestigde leverdatum verbeteren. Deze was 01-05, maar is met 8 dagen overschreden.
Pluspunten
wat fantastisch dat jullie nog konden achterhalen welke onderdelen onze koelkast nodig had terwijl hij al 10 jaar oud is!! Super snelle levering veel eerder dan toegezegd.
Er heerst wanorde in de bestel nummers van onderdelen. Daardoor worden zowel prijzen als goederen door elkaar gehaald. telefonische verkoop geeft dus ook verkeerde adviezen. Dan moet de klant de goederen terug sturen maar komt wel op voor deze verzendkosten. Ben nu al ruim 10 dagen bezig een standaard diepvrieslade te bestellen. Nu al 3x mis gelopen. Verkoop probeert dan de fout in de schoenen van de klant te stoppen.
Het is moeilijk te duiden in welk opzicht Europart-Klantenservice nog kan verbeteren. Hier in België is die, in die hoedanigheid, nog niet geëvenaard !!!
Pluspunten
Ik heb niets ontvangen
Verbeterpuntenecht leveren
Pluspunten
Professioneel bedrijf en supersnelle levering, erg tevreden.
Pluspunten
Juiste onderdeel, fijn dat het kom worden opgestuurd naar een bedrijf in de buurt.
VerbeterpuntenAls je aangeeft. Voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd, is het wel fijn dat je dat nakomt IPV na 2 dagen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.