Pluspunten
Duidelijke site snelle levering
Pluspunten
Snel artikel op website gevonden. Heldere procedure, zowel betaling als levering. Prima track & trace te volgen.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke site, fijne communicatie via de mail gehad.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vlotte bestel procedure, snelle levering, snelle respons op vragen/klachten.
VerbeterpuntenSupport probeerde mee het probleem op te lossen, maar kon niet (volledig) helpen met de diagnose.
Pluspunten
Groot assortiment van reserveonderdelen met snelle levertijden
Pluspunten
Lastig. Het is gewoon goed!!
VerbeterpuntenZo doorgaan!!
Pluspunten
snelheid
VerbeterpuntenRetourzending gratis maken. Nu is retour zenden en verzendkosten samen bijna net zo duur als product zelf
Pluspunten
Duidelijke website. Goed bereikbaar. Snelle levering.
Verbeterpuntengeen
geen
Klanten opmerkzaam maken dat spullen die op vrijdag besteld worden,vaak niet geleverd kunnen worden op zaterdag door post.nl. Dit om teleurstellingen bij de klant ,en niet nakomen van afspraken ,te voorkomen.
Pluspunten
Heel goede service, en super snel geleverd
Pluspunten
Duidelijke site om mijn onderdeel van karcher te bestellen; zeer vlugge levering. zeker aanrader bedankt
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle reactie
Pluspunten
Gewoon geleverd wat gevraagd is.
VerbeterpuntenGeen, zie positieve punten
Pluspunten
Onderdelen waren alle drie zoals beschreven en passend binnen mijn wat oudere systeem. Prima dus!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.